| ZambetulNebuniei a întrebat:

As vrea si eu sa invat sa asortez hainele mai bine.
Mi-ar prinde bine niste sfaturi si eventual niste linkuri.
Sunt baiat,

10 răspunsuri:
| cmbr a răspuns:

Noi suntem baieti.Ne imbracam cu primul lucru care ne vine la mana. Daca vrei sa cuceresti o fata imbracandu-te asa nu este nici o problema insa nu cred ca o sa te simti in largul tau. totu si poate tear interesa:
1.http://www.divahair.ro/......a_hainelor
2.http://www.divahair.ro/......a_hainelor

Răspuns utilizator avertizat
| ZambetulNebuniei explică (pentru cmbr):

Din cate am inteles conteaza cum te imbraci, chit ca esti baiat. Impactul vizual e unul important si trebuie sa fie placut.
Poate nu am cautatu eu bine, dar linkurile date de tine, fac trimitere la un site, pentru femei.

| cmbr a răspuns (pentru ZambetulNebuniei):

This is live.Asta duce la comentariul de mai sus.Nimeni nu se chinuieste cu noi.

| ZambetulNebuniei explică (pentru deundecumpar):

Multumesc!
Mie mi-ar fi trebuit ceva care sa inceapa cu bazele. Nu m-am uitat pe tot site-ul si am citit niste informatii folositoare, dar nu chiar ce cautam eu.
Mi-ar placea un site, articol, sfaturi care sa imi explice ala merge cu ala (am gasit si pe site-ul recomandat de tine) si la ele mai adaugi ala si ala sau eviti ala si ala. (mie imi trebuie ceva mai mult legat de stilul casual, nu formal)

Poate ma poti ajuta si mai mult. happy

| DimLight a răspuns (pentru ZambetulNebuniei):

Asa e. practic eu ma simt mai bine cand sunt bine imbracat decat atunci cand iau ce nimeresc pe mine. cred ca cel mai bine cauti pe pinterest summer/spring men etc. sau uita-te cu graph search pe facebook la cei care au multi prieteni/f sociabili (in general se imbraca diferit si sunt activi prin cluburi) sa iti faci o idee

| ZambetulNebuniei explică (pentru DimLight):

Mi-a trecut si mie prin cap ideea asta.
Un prieten (care e popular) s-a oferit sa ma ajute "sa invat cum sa ma imbrac"...eu sper sa iasa bine.
Insa, banuiesc ca mi-ar prinde bine niste sfaturi profesioniste.

Multumesc, pentru sfat! happy
In legatura cu parul ce ideea ai? (mi-ar prinde bine niste modele de tunosri, freze etc.)

| ZambetulNebuniei explică (pentru deundecumpar):

Mie mi-ar fi trebuit ceva care sa-mi explice (cu exemple). Ma descurc binisor cu culorile, dar stau prost la capitolul pantaloni si incaltamine, pe astea nu le prea asortez...
Eu n-am gasit pe site ceva legat de asta (am gasit legat de pantaloni cu nasturi pe lateral, dar nu prea are legatura cu ce vreau eu)