| OnutzaIlm34 a întrebat:

Ba innebunesc cu voi( nu cu toti ci doar ca alea care se cred perfecte fara machiaj din intrebarea la care mi-ati facut telefonul sa sune clopotelul de la notificari in continuu, da incontinuu) Am o intrebare:
Voi ce faceti cand o profa super pocaita si super baba va i-a intrebari ca aveti un machiaj prea strident( ceea ce mie nu mi se pare, doar chioara aia a vazut) si ca purtati pantaloni rupti? O ascutati sau o scuipati in fata?

Răspuns Câştigător
| anamariarot a răspuns:

Nu mai fi atât de negativistă. Calmează-te, că oamenii de aici nu au nimic cu tine.
În primul rând, machiajul de școală trebuie să fie discret; un „no makeup makeup". În cazul în care „chioara" aia l-a văzut, înseamnă că e vizibil. Te poți da cu un bb cream cât să-ți uniformizezi nuanța pielii, puțină pudră, un mascara decent, dar care să nu îți facă genele să arate de parcă ar fi aripi de fluture și un balsam de buze; sunt arhisuficiente. Dar, sora mea, dacă te dai cu un fond de ten cu super acoperire, cu vreo două nuanțe mai închis decât restul tenului(ca să arăți mai bronzată), eventual să nu îți mai fie vizibilă pielea prin el și să arate ca o mască, îți garantez că e foarte vizibil și deloc recomandat pentru uzul zilnic și/sau în timpul zilei. Nu te dai cu fard de obraz să arăți ca un clovn, nu cu ruj prea pigmentat, nu cu bronzer sau contur șamd.
Pantaloni rupți la școală? Dintre toți pantalonii existenți, fix pe cei rupți ți i-ai găsit să-i porți atunci. Când eram în liceu, la anumite ore ne ridicau profesoarele în picioare să vadă ce fel de pantaloni purtăm și ține cont că eram toate trecute de 15 ani, în timp ce tu ai doar 13. Menționez că am terminat liceul acum un an, deci nu am trăit în comunism.
Cât despre „scuipatul în față"... să știi că asta ține foarte mult de educația ta. Și eu am avut profesori pe care nu-i suportam, profesori ale căror ore abia așteptam să se încheie și cred că fiecare elev trece prin situația asta, dar să te gândești să o scuipi în față, pentru că valorile ei diferă de ale tale... fără cuvinte.
PS: Mai lucrează la gramatică. O să te ajute.
PPS: Dacă te deranjează notificările și părerile oamenilor de aici, de ce mai pui întrebări?

6 răspunsuri:
| Zeng_Bogdan_1994 a răspuns:

Ascult-o, nu iti zice de rau.

| Rafallo_Dani_1999 a răspuns:

Băi e părerea ei, nu trebuie să o iei in seama, cel mai bine tratează-o cu indiferenta și Răspunde-i doar întrebărilor legate de lecție, o sa tacă.

| Tăpălagă_Sergiu_1999 a răspuns:

Strict parerea ei. Parerile oamenilor se impart. Daca ai timp sa dai atentie celor negative iti ofer succes in viata ta depresiva. Daca nu, acorda atentie doar la ce crezi tu ca e bine, restul nu merita. Bafta.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| anamariarot a răspuns (pentru OnutzaIlm34):

Trecem peste vârstă laughing cu plăcere! Să nu te superi pentru ce ți-am spus, că nu am spus-o cu răutate kiss