Pro, pantalonii colorati sunt o dovada a atitudinii si a curajului acelei persoane. Sa fim seriosi, trebuie sa ai o anumita doza de curaj sa iesi pe strada imbracat/a cu pantaloni rosii, verzi sau galbeni. In plus, o sa fii diferita fata de toti de pe strada. Oricum, trebuie sa fii constienta ca rosul scoate corpul foarte bine in evidenta, deci trebuie sa te simti ok in pielea ta.
Sunt pro.Sunt mai deosebiti si mai frumosi.Acum pe toata lumea o vezi in jeans albastrii.Imi doresc si eu dar inca nu am gasit.
Pro! Mai bine îi porți acum, în adolescență, decât când ești babă Și de ce nu? Sunt frumoși, merg asortați cu aproape orice.
Pro.Am purtat unii lungi si acum am unii trei sferturi.Ambele perechi purtate, evident, doar vara
Eu zic sa porti ce imbracaminte iti place tie si nu ce zic altii. Daca tu vrei blugi rosii si gasesti poarta. Daca cauti pe net vei afla ca se poarta rosul. Mie nu-mi mai plac blugii, dar mi-as cumpara niste raiati rosii daca as gasi.
Pro! Imi plac mult! Iti dau Puțin curaj. Ce zici de mine care am si suvite rosii?
Pro dar sa fie de culoare deschisa mai aprinsa pentru ca aia spalaciti sau inchisi la culoare se vor vedea urat
Pro!^^
Sunt superbi, si eu as vrea sa am, dar nu gasesc pe marimea mea
Pro sunt suuper cool si draguti :* am si eu skiny si iti fac picioarele mai suple si mai sexy
funda
Mie imi plac. Dar cei inchisi la culoare. Spre visiniu.
Daca vrei deschisi ii poti asorta cu un tricou negru cu imprimeuri (albe, negre, rosii)
Bafta!
(deci sunt pro)
PRO.
Imi plac blugii colorati si mai ales cei rosii, iar daca nu-i porti acum, cand sa-i mai porti, ca odata in viata esti adolescent.
Eu am mai avut, sunt super draguti, mi i-a trimis cineva din anglia dar mi-au ramas mici. Acum inca incerc sa gasesc pe la noi dar nu am succes :/
Sa nu aud de Miley da?
Am incercat peste tot, o prietena de-a mea si i-a luat de la MiniPrix dar sunt cam spalaciti, nu au culoarea aia vie pe care o vreau eu.
Compara intre astia http://www.google.ro/......tp?/imgres r:16, s:24&biw=1280&bih=521 si astia http://www.google.ro/......tp?/imgres r:17, s:0 eu cred ca tot se poarta blugi albastri si albastri si dupa aia iti zice vechea aceeasi iti mai schimb stilul si le arati si cealalta parte
Contra. mereu cand vad tipe cu blugii rosii sunt ceva-n gen: ia uite-o si pe-aia. cu blugii rosii. e pe stop?
ma rog. nu ma lua gresit. si mie-mi plac blugii colorati. am turcoaz dar nu-mi plac aia rosii.XD
Pro, eu am avut o pereche de blugi rosii, si imi statea, dragut...Acum depinde de tine, cum iti sta, chestii din astea
Dupa parerea mea blugii rosii sunt urati... eu zic ca sunt mai frumosi blugii negri care ii poarta Miley Cyrus... stiti voi blugii aia stramti. Funda?
γиαჯ întreabă:
LanaDelRayFan întreabă: