| Adyy5 a întrebat:

Bretonul pe o parte se mai poarta?

9 răspunsuri:
| Carmensita275 a răspuns:

Nu prea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-a purtat, se poarta si se va tot purta ce iti place tie.

Răspuns utilizator avertizat
| Nemessys a răspuns:

Cred ca cel mai bine este sa ai freza care-ti place tie, nu care o poarta / place altcineva. happy

| Adyy5 explică (pentru Nemessys):

Începe scoala si am fost mereu judecata/batjocorită de colegi pentru stilul meu vestimentar si vreau sa fac o schimbare.
Nu vreau sa fiu ca altcineva, doar voiam sa stiu pentru a nu auzi chestii precum: "Esti demodata, nu se mai poarta".
Aud asta mereu de multi ani si desi ar trebui sa ignor e deranjant.
Vreau sa fac mai multe schimbari pe placul meu dar care sa placa cat de putin si altora, dar se pare ca tot cu "Poarta daca iti place"vin cei care raspund.Eu am intrebat ceva si ca de obicei pe acest site primesc raspunsuri care nu au legatura cu intrebarile mele sau nu ma ajuta in vreun fel.

| Kimberly2005 a răspuns:

Nu se mai poarta. Te asigur. Mai bine ai incerca altceva.

| Nemessys a răspuns (pentru Adyy5):

Uite un alt motiv de ce urasc eu societatea din ziua de azi si ca ea preadomnia manipularea asta. happy
Uite. hai sa-ti dau un exemplu. Sa zicem ca ai o cada cu apa rece. Iei un pahar in care se afla apa calda si-l torni in cada. Ce se intampla cu apa din cada? Nu se raceste? happy Asa esti si tu. Apa din pahar esti tu, iar apa din cada este societatea. Te schimba fara sa vrei sau fara sa-ti dai seama. happy

Te inteleg perfect, dar crede-ma, NU ARE ROST SA TE SCHIMBI PENTRU GURA CELORLATI. Deci crede-ma. nu are rost. Doar poarta ce haine porti tu sau ce tunsoare ai. Lasa-i sa comenteze. Oricum, ei nu sunt cu nimic mai presus decat tine daca ei au ceva ce tu nu. Daca iti zic chestii de genul asta dau dovada de imaturitate si... hai sa nu zic prostie, dar totusi un nivel mai scazut de inteligenta. Nu fi ca ei. Fi diferita. Si eu sunt diferit si nu mi-e jena sa arat asta. happy Uite. de exemplu, toata lumea poarta blugi. happy Eu nu port. De ce? Pentru ca ma simt incomod in ei. Asa ca de ce sa imi iau blugi doar pentru ca poarta toata lumea cand eu nu ma simt bine in ei? Adica pana mea, pana la urma conteaza sa ma simt eu bine in hainele mele. happy Nu? Asa conteaza si pentru tine. Simte-te libera, ignora-i pe toti, fa ce-ti place, fi cum doresti tu, fi diferita. Fa schimbari DOAR pe placul tau nu si pe placul altora. happy 100% pe placul tau. Gandeste-te foarte bine la ce ti-am zis si sper sa iei in considerare.

| Classiffied a răspuns:

Depinde. faci asta pentru a te placea un baiat sau pentru tine insuti?

| Kate78 a răspuns:

Nu prea se mai poartă, dar eu am hotărât să îmi fac breton într-o parte și o să merg la un salon săptămâna viitoare, nu îmi pasă de trenduriwinking
Dacă ție îți place, doar asta contează.
Fundă te rog? happy

Întrebări similare