| Deiiiiaa a întrebat:

Aș vrea să îmi decolorez părul și am auzit diverse metode printre care și cea cu zeamă de lămâie sau ceai de mușețel. Acum, întrebarea mea este: chiar funcționează? Aștept răspuns puppy dog eyes

12 răspunsuri:
| dött a răspuns:

Metoda cu ceaiul de musetel este buna, dar trebuie aplicat din timp, parul se decoloreaza treptat si dupa cateva spalari se vad rezultatele vizibile happy

| Awndre a răspuns:

Daca nu te-ai mai vopsit niciodata s-ar putea sa functioneze cu spalari repetate cu apa oxigenata sau ceai de musetel. Daca insa te-ai mai vopsit inainte, nu mai iti decoloreaza parul decat decolorantul happy.

| Gheorghiu_Alexandra_1998 a răspuns:

Cea cu zeama de lamaie este cea mai buna, dar depinde cum te-ai vopsit, daca te-ai vopsit roscata trebuie sa te dai mult timp cu ea. happy

| faramatania a răspuns:

Metoda funcționează și perseverând rezultatele vor apare în timp, decolorarea nu este spectaculoasă, totuși pentru a nu risca să-ți arzi părul merită încercată. Esențial este ca părul să nu fie vopsit.

| FucktheSystem a răspuns:

Nu îți fă speranțe. Se decolorează foarte puțin și într-un timp lung. Ai nevoie de răbdare pentru a vedea o diferență. Cel mai bine îl decolorezi cu decolorant și gata, nu îl ți mult în păr și dacă ai produse ok de îngrijire a părului nici nu o să ai probleme din cauza decolorantului, o să fie puțin aspru la început dar se rezolvă repede mai ales dacă îți faci măști de păr și ai șampon/balsam de calitate.

| CamiiBăă a răspuns:

Buna! Eu zic sa incerci cu apa oxigenata.

| Reiikó a răspuns:

Merg ambele, daca nu te-ai vopsit se va decolora mai usor...Dar totusi este mai usor sa te decolorezi cu decolorant

| Deiiiiaa explică (pentru Gheorghiu_Alexandra_1998):

(@Gheorghiu_Alexandra_1998) Nu sunt vopsita. Am culoarea naturală

| Roobeertaa a răspuns:

Cu lamaie merge si cu musetel, dar musetelu e pentru a-ti deschide culoarea nu foarte mult deci nu ai asteptari prea mari.

| papusica987 a răspuns:

Buna.functioneaza numai daca ai parul deja deschis la culoare.
nu te astepta daca esti bruneta sa se decoloreze.

| Pufi1999 a răspuns:

Am incercat cu ceai d emusetel. Merge, dar nu ti-l decoloreaza imediat. Trebuie sa tot incerci

| Gheorghiu_Alexandra_1998 a răspuns (pentru Deiiiiaa):

Merge cu lamaie happy