Incearca un fond de ten Vichy sau Giordani, sunt foarte bune, Ai putea sa-ti cumperi si o pudra buna, nu e foarte scumpa, sau baton corector.
Daca vrei sa nu ti le acoperi, foloseste produse ce se gasesc in farmacie. gen: Bioderma AKN. Din cate stiu eu e foarte eficienta
Nu ai cum, e normal, doar te aflii in pubertate, peste vreo 3 ani o sa-ti dispara cosurile , apropo nu te spala cu chimicale pe fata (sapun, astea, apa e mai naturala)
Eu ca baiat cand aveam 10 ani eram plin si nu m-am spalat cam niciodata cu sapune pe fata (cateodata mai degraba cand faceam baie da rar, nu de 10-15 ori pe saptamana poate si mai mult cum se spala pe fata unii/altele de sunt pline de cosuri), si in 2-3 ani am scapat si eu de cosuri, am fata perfecta , fireste deja am 17 ani, nu am absolut nimic pe fata, deci asa fa si tu cum ti-am zis
, succes xD
Nu pot astepta ce-or zice baietii despre mine cand o sa ma vada o s-o ia la fuga
Incearca masti naturale de ex:
Pune putin apa minerala intr-un pahar, lasa sa iasa acidul apoi pune niste bicarbonat alimentar si amesteca pana se face o pasta si apoi date in zonele in care ai cosuri
sau
spala-te cu malai pe fata iti purifica pielea apoi da te cu o crema pentru fata.
Ca sa se faca ca un fel de pasta nu trebuie sa pui cam mult bicarbonat?
DaciaRomania întreabă: