| dtgkjdht a întrebat:

Buna ajutor am cosuri pe fata cu ce sa ma ung

Răspuns Câştigător
| Geoops a răspuns:

Incearca un fond de ten Vichy sau Giordani, sunt foarte bune, Ai putea sa-ti cumperi si o pudra buna, nu e foarte scumpa, sau baton corector.
Daca vrei sa nu ti le acoperi, foloseste produse ce se gasesc in farmacie. gen: Bioderma AKN. Din cate stiu eu e foarte eficienta

9 răspunsuri:
| Kyrie a răspuns:

Nu ai cum, e normal, doar te aflii in pubertate, peste vreo 3 ani o sa-ti dispara cosurile happy, apropo nu te spala cu chimicale pe fata (sapun, astea, apa e mai naturala)

Eu ca baiat cand aveam 10 ani eram plin si nu m-am spalat cam niciodata cu sapune pe fata (cateodata mai degraba cand faceam baie da rar, nu de 10-15 ori pe saptamana poate si mai mult cum se spala pe fata unii/altele de sunt pline de cosuri), si in 2-3 ani am scapat si eu de cosuri, am fata perfecta laughing, fireste deja am 17 ani, nu am absolut nimic pe fata, deci asa fa si tu cum ti-am zishee hee, succes xD

| dtgkjdht explică:

Mersi

| dtgkjdht explică:

Ce e asta pubertate aaaaaaaaaa

| dtgkjdht explică:

Nu pot astepta ce-or zice baietii despre mine cand o sa ma vada o s-o ia la fuga

| Kyrie a răspuns (pentru dtgkjdht):

Pubertatea este perioada vieții dintre copilărie și adolescență în care se dezvoltă fizicul, psihicul și organele sexuale. La fete pubertatea începe de obicei la 10-11 ani, iar la băieți la 11-12 ani. În general, pubertatea se termină la 14-15 ani.

apropo da-mi o funda tongue xD

| Kyrie a răspuns:

Mda n-am luat sad

| PlasticMoon a răspuns:

Incearca masti naturale de ex:
Pune putin apa minerala intr-un pahar, lasa sa iasa acidul apoi pune niste bicarbonat alimentar si amesteca pana se face o pasta si apoi date in zonele in care ai cosuri
sau
spala-te cu malai pe fata iti purifica pielea apoi da te cu o crema pentru fata.big grin

| SwettyCat a răspuns (pentru PlasticMoon):

Ca sa se faca ca un fel de pasta nu trebuie sa pui cam mult bicarbonat?thinking

| Geoops a răspuns (pentru Kyrie):

Eh, nu-i nimic, eu cred ca raspunsul tau a fost foarte de folos. thinking treci si pe la intrebarile mele, poate primeste o funda de la mine tongue

Întrebări similare