| Rizer a întrebat:

Buna all
Este adevarat ca fondul de ten trateaza in mica masura cosurile?
Le usuca? Este adevarat? Ati observat asta?

Răspuns Câştigător
| papusica987 a răspuns:

Buna.
fondul de ten ajuta la uscarea cosurilor mai rapida.
plus ca le acopera.
dar trebuie sa fie un fond de ten mai bunicellove struck

6 răspunsuri:
| miamia1 a răspuns:

Deloc. Fondul de ten acopera porii si nu mai lasa pielea sa respire. Atunci cand majoritatea fetelor isi ascund cosurile sub fond de ten, fac o mare greseala. Fondul de ten iti starneste acneea intr-un hal fara de hallaughing. Nu mai scapi de eahappy.

| Rizer explică (pentru miamia1):

In cazul meu chiar mi le reduce, am observat asta! Si la multe fete am auzit lucrul asta, ca s-au dat cu fond de ten si li s-a ameliorat acneea! In fine asta e prarea ta!

| pisicel1902 a răspuns:

Nu e adevarat. Am o prietena care s-a dat cu fond de ten din cauza cosurilor si i-au aparut si mai multe si negre.

| Cris06 a răspuns:

Fonul de ten nu ajuta el doar acopera, eu foloseam, dar doar acoperea ca sa scap de acnee ma spalam seara pe fata si aplicam o solutie ZINERIT si cu timpul mi-au trecut si am renuntat si la fon de ten.

| Timi_Timea_1997 a răspuns:

Fondul de ten iti astupa porii, in schimb iti spun tipsuri mai bune...foloseste o crema de fata cu textura usoara,care permite pielii sa "respire",si foloseste pudra compacta,aceasta e mult mai buna,si te ajuta sa scapi de excesul de sebum, eu am folosit o pudra de fata nu prea scumpa, si m-a ajutat.iar cand te demachiezi, nu folosi produse scumpe, ca unele pot sa-ti intinda machiajul sau chiar sa-ti irite pielea.foloseste o discheta inmuiata in ceai de musetel, care ajuta la calmarea pielii... dureaza mai mult demachierea, dar si acesta te ajuta la tratarea cosurilor fiind antiinflamator

| Kasia a răspuns:

Nuuuuuu.fondul de ten trebuie sa uniformizeze culoarea tenului.cosurile sunt acoperite cu un baton corector sau o paleta corectoare. daca vrei sa scapi de cosuri iti recomand La roche posay-Effaclar duo-60 lei.in timp cosurile vor trebe.sau poti sa te duci la dermatolog-acolo ti se vor da creme si pastile potrivite problemelor tale.