Buna.
fondul de ten ajuta la uscarea cosurilor mai rapida.
plus ca le acopera.
dar trebuie sa fie un fond de ten mai bunicel
Deloc. Fondul de ten acopera porii si nu mai lasa pielea sa respire. Atunci cand majoritatea fetelor isi ascund cosurile sub fond de ten, fac o mare greseala. Fondul de ten iti starneste acneea intr-un hal fara de hal. Nu mai scapi de ea.
Nu e adevarat. Am o prietena care s-a dat cu fond de ten din cauza cosurilor si i-au aparut si mai multe si negre.
Fonul de ten nu ajuta el doar acopera, eu foloseam, dar doar acoperea ca sa scap de acnee ma spalam seara pe fata si aplicam o solutie ZINERIT si cu timpul mi-au trecut si am renuntat si la fon de ten.
Fondul de ten iti astupa porii, in schimb iti spun tipsuri mai bune...foloseste o crema de fata cu textura usoara,care permite pielii sa "respire",si foloseste pudra compacta,aceasta e mult mai buna,si te ajuta sa scapi de excesul de sebum, eu am folosit o pudra de fata nu prea scumpa, si m-a ajutat.iar cand te demachiezi, nu folosi produse scumpe, ca unele pot sa-ti intinda machiajul sau chiar sa-ti irite pielea.foloseste o discheta inmuiata in ceai de musetel, care ajuta la calmarea pielii... dureaza mai mult demachierea, dar si acesta te ajuta la tratarea cosurilor fiind antiinflamator
Nuuuuuu.fondul de ten trebuie sa uniformizeze culoarea tenului.cosurile sunt acoperite cu un baton corector sau o paleta corectoare. daca vrei sa scapi de cosuri iti recomand La roche posay-Effaclar duo-60 lei.in timp cosurile vor trebe.sau poti sa te duci la dermatolog-acolo ti se vor da creme si pastile potrivite problemelor tale.
Marziaa întreabă:
DaciaRomania întreabă: