"Sa nu mananci seara dupa ora 6", nu mai terminati odata cu aceste cretinitati? Nu mananci dupa ora 6 = iti fortezi stomacul, PUNCT. Cretinitate din popor. Ultima masa trebuie sa fie cu 2-3 ore inainte de culcare, indiferent de ora.
P.S. : nu proteniele iti dau energie ci carbohidratii.
Fructe din belsug = zahar din belsug, care mareste glicemia si ingrasa ca orice tip de zahar + ca fructele fermenteaza.
Mai documenteaza-te
E foarte simplu. Trebuie sa ai mese fixe. Invata sa mananci mai des, adica din 3 in 3 ore, si foarte putin.
Sa nu mananci seara dupa ora 6, decat apa sa bei, s-au un ceai de ghimbir, unul verde s-au un ceai de anghinarea. Pentru-ca astea sunt ceaiuri antioxidante si o sa te ajute sa arzi mai bine Kg in plus.
Sa nu mananci prajeli. Sa consumu multe legume, carne slaba, adica carne de curcan, piept de pui, carne de vita. Pentru-ca tu ai nevoie de proteine, alea iti dau energia dorita.
Fructe din belsug, ai nevoie si de vitamine.
Eu cred ca ti-am dat niste sfaturi destul de bune.
Sper ca te-am ajutat.
FUNDA!
Cretinitate din popor? Wow. Gresit, draga. Inseamna ca toti nutritionisti sunt cretini. Vezi sa nu fie cel care a zis asta. Adica tu. Si inca ceva, INCULTULE. Fructele nu ingrasa in ce moment stii ce sa mananci. Adica hai sa iti spun pe intelesul tau. Lamaia, marul, grefuitul, Rodia, fructele acre in general sunt fructe antioxidante. Asta ca sa stii si tu. Iar acum de sfarsit iti dau o definitie luata de pe un site, nu de alta, dar unii spun unele lucruri fara sa gandeasca'' cretinism' nu? Omul are nevoie de 3 substante importante: proteine, lipide si carbohidrati.
Energia si caloriile din mancare provin din 3 mari substante; proteine, lipide si carbohidrati. Proteina este componenta principala a organelor musculaturii, a celulelor vii si in mare parte a tuturor fluide; or din organism. Proteinele sunt lanturi de aminoacizilegati intre ei in formatiuni complexe.
Cine'i cretim? TU.
O zi buna!
PAAAAA
" Inseamna ca toti nutritionisti sunt cretini", care nutritionisti?
Uite parerea nutritionistilor :
http://www.cristianmargarit.ro/2009/12/dieta/ce-mananc-seara
citez :". Cea mai simpla si stupida metoda de slabire spune sa "nu mai mananci dupa ora X"
Si tipul asta, Cristian Margarit, lucreaza in domeniu de peste 20 de ani, a antrenat sute de sportivi si oameni si apare si la TV destul de des.
Alt exemplu este dl doctor Serban Damian, care scrie articole pe doctor.info si a aparut si el la televizor.
Ai omis grasimi sanatoase ( masline, nuci, etc. ).
Si stiu si eu ce e proteina, practic bodybuilding si proteina e baza nutritiei mele.
Mai CITESTE copil idiot inainte sa ABEREZI cu ora 18. Arata-mi nutritionistul care ti-a recomandat o asemenea TAMPENIE, numele lui si vreau sa vad ce e de capul lui, ce lucrari are publicate, etc.
Si citeste si asta :
http://www. doctor.info.ro/glucidele_ghid.html
Citez : "Carbohidratii reprezinta sursa principala de energie a organismului si cea mai usor de obtinut.".
Observi? Sau nu te duce capul sa intelegi NIMIC?
Copil idiot esti tu. Nu m-ai facut tu pe mine ca iti permiti sa ma cataloghezi asa. Ok? Masoara-ti cuvitele alea. S-au stai, am omis un lucru. Educatia iti lipseste cu desavarsire, deci n-am ce pretentii sa am de la unu ca tine.
PA, draga.
Eu ti-am aratat articole scrise de medici si nutritionisti de top, care sa argumenteze ca am dreptate.
Tu ai adus doar insulte. Bafta
andreeamaxim întreabă:
CravataAlbastra întreabă: