| despina01 a întrebat:

Buna am 1 63 inaltime 47 de kg par lung saten forme perfecte si inca sunt in crestere dar as vrea sa-mi dati niste sfaturi as vrea sa am un par mai des si mai stralucitor cu mult volum dar fara a folosi medicamente sau uleiuri as vrea ceva natural 2 un ten impecabil si acum e bine dar in perioada de menstruatie apar cosuri si as vrea niste masti pentru ten 3 niste machiaje naturale simplu de facut 4 si dac se poate cea mai eficienta metoda pentru cresterEA SANILOR CAT MAI CURAND POSIBIL fara creme bisturiu si din astea ceva natural multumesc dau funda +vot

Răspuns Câştigător
| Loudness a răspuns:

1. Poți folosi ulei de ricin. Mastile cu galbenus de ou se spune ca ajuta, dar eu nu am incercat. Poti de asemenea sa faci unele modificari in dieta, pentru ca modul tau de a te alimenta se reflecta in aspectul parului tau. O dieta echilibrata duce la un par frumos.
2. Depinde ce tip de ten ai. Tratamentul pentru ten uscat va fi diferit de cel pentru ten gras. Trebuie sa fii atenta la gradul de hidratare si la controlul sebumului. Cum ești încă în creștere, coșurile în perioada menstruației sunt normale, ca și răspuns hormonal, și nu sunt un rezultat al îngrijirii defectuoase. Cu vârsta, ele nu-și vor mai face simțită prezența chiar așa frecvent.
3. Dupa parerea mea, machiajele naturale, facute in casa, sunt un lucru aproape imposibil de obtinut. Nu mai suntem pe vremea bunicii, sa folosim catina sau pigmenti din urzici. Inteleg ingrijorarea vis-a-vis de compozitia machiajelor, insa piata cosmetica ofera o varietate destul de larga de produse de machiaj bio, intr-adevar, mai scumpe decat cele normale, insa care protejeaza si nu contin substante ce ti-ar putea face rau, precum parabenii, parafinele sau alcooli. Este bine sa te informezi si sa inveti sa citesti eticheta produselor cosmetice, pentru a putea face cea mai buna alegere.
4. Daca as fi un pic rea, te-as trage de urechi, nu spuneai tu ca ai "forme perfecte"? Ma rog. Nu trebuie sa te ingrijoreze problema sanilor atat timp cat tu nu ai iesit inca din pubertate. Una din prietenele mele, spre exemplu, a fost plata mare parte din pubertate, ca apoi sa dezvolte un bust generos, spre sfarsitul acesteia. Nu trebuie sa te ingrijorezi, fiecare are ritmul ei de crestere. Trebuie sa tii cont si de faptul ca esti destul de slaba, iar sanii inseamna, intr-o anumita masura, si tesut adipos. Nu poti determina cresterea sanilor prin nicio metodă, însă îți poți lucra și tonifia bustul prin exerciții fizice pentru pectorali, astfel încât acesta va avea un aspect plăcut.
Numai bine.

4 răspunsuri:
| AllinaDaniella a răspuns:

Tu te crezi "perfecta" dar ai foarte multe complexe, vad.
Stai mai fata linistita, la varsta ta 2-3 cosulete reprezinta ceva normal, lasa cresterea sanilor in pace, multumeste-te cu ce ai. Plus ca esti in crestere, nu uita.
Axeaza-te pe lucrurile cu adevarat importante din viata ta, scoala, familie, etc. Lasa prostiile.

| despina01 explică (pentru Loudness):

Am forme perfecte asa spun toti mai ales barbati dar eu imi doresc si mai mult si mai mult am 85 cm in bust dar eu vreau 90-60-90

| Foxyyyy a răspuns (pentru despina01):

Degeaba vrei tu par perfect, cand tu ai capul gol pe dinauntru.

| Laura927 a răspuns:

"Buna am 1 63 inaltime 47 de kg par lung saten forme perfecte " suna ca un anunt la matrimonialelaughing
Nu iti pot da un sfat despre problemele tale legate de pubertate, dar in schimb iti pot "citi viitorul"!laughing
Incepe chiar asa"Buna am 1 63 inaltime 47 de kg par lung saten forme perfecte "suna-ti la 07xxxxxxxlaughing

Trebuia sa ne spui problema/ele care le ai fara introducere-a aia de care ne-am dat toti seama ca esti dusa cu pluta piti!
laughing