| Mariya5 a întrebat:

Buna,am 1,68m 50kg si 63cm in talie.Credeti ca mi se potrivesc blugii marimea 27(XS)?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu sigur ca asa este, cel putin la blugii Mexton(incearca-i si tu). Uite un site:
http://starshiners.com/ro/mexton?gclid=CPHp5rGcwrECFUFG3wodsT8Acw
Fundita? Te roooog :D:D:D

| Mariya5 explică (pentru anonim_4396):

Da exact de pe acest site vreau sa mi iau o pereche.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mariya5):

Vorbesti serios sau esti ironica?waiting?

26 răspunsuri:
| WR104 a răspuns:

Da, esti perfecta.
Succes!

| anonim_4396 a răspuns (pentru WR104):

Cum sa poata sa poarte blugi marimea XS? Tu raspunzi la intrebari asa,ca sa primesti funda,vad ca nu ajuti pe nimeni cu nimic laughing. Intr-adevar,Maria, ai niste dimensiuni perfecte(la fel ca mine big grin), dar ce spui tu, WR104, este o prostie, fara suparare. Avem aceleasi dimensiuni si eu pot purta doar 38(minim).Cum sa poata ea sa poarte XS?

| WR104 a răspuns (pentru anonim_4396):

Te dai mare.

DA :-P!

Din cauza ta nu am primit eu funda, sper ca data viitoare sa fi mai discreta, incerc sa fac ceva aici.
Succes!

laughing laughing OK! Te las pe tine data viitoare!laughing

Multumesc, stiam eu ca esti rezonabila.
Numai bine!

laughing Merci, la fel!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred...Incearca unii mai mari. Avem aceleasi dimenisuni si mie imi sunt mici acei blugi.Ai nevoie de marimea 38.Sunt sigura de asta, pentru ca asa am si eu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alta tampenieee! E a 3-a pe ziua de azi! Lumea nu mai gandeste in zilele astea? In primul rand n-ai cum sa porti 30 la 80 si ceva in talie.Si in plus, esti si barbat.OMG(din nou)! Doamne fereste! Atata prostie in capul unora(fara suparare, dar cam am dreptate)!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca un 28 ti s-ar potrivi.
Depinde si de blugi daca sunt elastici dar uita-te si tu printre blugii tai ce marimi sunt cele mai des intalnite si iti vin cel mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.Putin imi pasa de parerea ta.In primul rand esti si baiat, eu am spus ca la unele articole am marimea 38:StarShiners, Mexton etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar depinde de firma.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti multumesc pentru funda. Daca vrei un produs de acea firma.38 iti va fi bun.Altele vor fi mici.winking Bafta! Apropo:sunt clienta fidela Mexton/StarShiners!love struck big grinwinking

Da,vorbesc serios.Atunci o sa iti mai cer parearea despre anumite marimi, e mai rapid decat raspunsul celor de la sitetongue.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mariya5):

Uite id-ul meu de mess:buseiasmina.Atata timp cat tu vorbesti frumos... putem vorbi pe emss.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si merci mult pentru funda!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa cum vezi, eu am luat funda si tu nu(DECI EU AM DREPTATE).Nu te mai contrazice cu cineva daca nici nu stii despre ce vorbesti!:-P:-P:-P

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pardooon! Nu este al meu! E al altcuiva, l-am scris gresit.Scrie-mi-l tu pe al tau si te bag in lista.OK? Eu ti l-am dat gresit pe acela.Scuze.

Mariya.4ever si maria_boitos intru cand pe unul cand pe altul...deci...amandoua valabile.

| Rockerul23 a răspuns:

Pai incearca-i si o sa vezi.

| Senyorul a răspuns:

Probeaza-ihee hee

| TraficantaDePupici a răspuns:

Eu am 55 de kg si nu-mi vine marimea 27. deci ar trebui sa incerci un 28 happy prerea mea. FUNDA? laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru TraficantaDePupici):

Alta prostie! OMG! Fara suparare, dar pune-ti capul la contributie putin! N-are nicio legatura cu greutatea!laughingrolling on the floorDoamneeeee!