Eu stiu sigur ca asa este, cel putin la blugii Mexton(incearca-i si tu). Uite un site:
http://starshiners.com/ro/mexton?gclid=CPHp5rGcwrECFUFG3wodsT8Acw
Fundita? Te roooog :D:D:D
Da exact de pe acest site vreau sa mi iau o pereche.
Vorbesti serios sau esti ironica??
Cum sa poata sa poarte blugi marimea XS? Tu raspunzi la intrebari asa,ca sa primesti funda,vad ca nu ajuti pe nimeni cu nimic . Intr-adevar,Maria, ai niste dimensiuni perfecte(la fel ca mine ), dar ce spui tu, WR104, este o prostie, fara suparare. Avem aceleasi dimensiuni si eu pot purta doar 38(minim).Cum sa poata ea sa poarte XS?
Te dai mare.
DA :-P!
Din cauza ta nu am primit eu funda, sper ca data viitoare sa fi mai discreta, incerc sa fac ceva aici.
Succes!
OK! Te las pe tine data viitoare!
Multumesc, stiam eu ca esti rezonabila.
Numai bine!
Merci, la fel!
Iti multumesc pentru funda. Daca vrei un produs de acea firma.38 iti va fi bun.Altele vor fi mici. Bafta! Apropo:sunt clienta fidela Mexton/StarShiners!
Da,vorbesc serios.Atunci o sa iti mai cer parearea despre anumite marimi, e mai rapid decat raspunsul celor de la site.
Uite id-ul meu de mess:buseiasmina.Atata timp cat tu vorbesti frumos... putem vorbi pe emss.
Pardooon! Nu este al meu! E al altcuiva, l-am scris gresit.Scrie-mi-l tu pe al tau si te bag in lista.OK? Eu ti l-am dat gresit pe acela.Scuze.
Mariya.4ever si maria_boitos intru cand pe unul cand pe altul...deci...amandoua valabile.
Eu am 55 de kg si nu-mi vine marimea 27. deci ar trebui sa incerci un 28 prerea mea. FUNDA?
Alta prostie! OMG! Fara suparare, dar pune-ti capul la contributie putin! N-are nicio legatura cu greutatea!Doamneeeee!
palraluca întreabă:
allynna17allynna întreabă:
Georgian1992 întreabă: