Zyneritul e foarte bun crede-ma eu eram mai rau ca tine! dar mi-am dat cu zynerit intens timp de 3 luni in fiecare zi si acum nu mai am aproape nimic deci zhiar nimic! ar fi bine sa il incerci o luna 2 macar pentru ca nu e chiar asa de tare si e doar o solutie nu e medicament ca sa il iei pe cale bucala.
Ii normal sa ti se faca cosuri deoarece esti in perioada cea mai mare de dezvoltare.nu prea poti sa faci nimic...dar daca vrei sa dispara cat de cat foloseste Zynerit. exista si alte produse foarte bune la farmaciile naturiste {intreaba de vanzatoare}dar doar cele naturiste deoarece la farmaciile obisnuite majoritatea produselor de acest fel distrug pielea.ittzi mai dau un sfat: sa nu iti spargi cosurile! caci raman urme neplacute...si am citit in reviste daca vrei sa treaca natural spala-te de trei ori pe zi cu apa potrivit de calduta cu sapun special pentru fata fundita?
Nu stiu cum sa te ajut, cel mai bine e sa mergi la dermatolog.Eu am folosit Zyneritul si e foarte bun! L-am folosit 3 luni si e nemaipomenit!:*Sper ca te-am ajutat:*
Popescu_Roxana_1990 întreabă:
DaciaRomania întreabă: