La inaltimea ta este bine sa ai 50KG ca si fata, colegele tale au probabil 36 KG (1. 40) si arata ca niste scanduri. Daca ai facut vreun sport nu ai ce sa faci, nu esti grasa (esti bine si chiar daca ai avea mai mult si ai facut sport ar insemna ca ai oasele grele)
Doar nu din cauza baietilor vrei sa slabesti?
Bună.
Dacă vrei să devii anorexică dă-i bătaie.
Alimentează-te sănătos şi practică un sport nu te mai lua după colege care sunt extrem de slabe.
La vârsta ta nu se recomandă cure de slăbire, organismul este în perioada de dezvoltare.
Pa, pa.
Nu trebuie sa mai slabesti, esti in perioada de crestere.Greutatea se calculeaza in functie de inaltime.Ai 1, 61-10 = 51 de kg. Tu ai 50 kg, deci esti perfecta.
Eu am 12 ani si jumatate si am 1. 60 si am 48 kg... Poti sa slabesti numai 2-3 kg nu mai mult.
Da...esti cam plinuta, incerca un sport si mananca mai des fructe si renunta cat de cat la fast-food si paine
Pai eu cred ca vreo 3 kg. maxim ar trebui sa slabesti. Si asta doar prin sport
Hmmm...ar trebui neaparat sa slabesti! eu am 20 de ani 51 kg si inaltsime de 1, 67 m! la 12 ani aveam 40 kg si 1, 55 daca imi aduc bine aminte. pune mana si slabeste! mananca multe fructe si legume, scapa de dulciuri, fast food si mananca de 3 ori pe zi!
kalakkas întreabă: