Buna! Pentru inceput trebuie sa iei legatura cu un reprezentant care o sa iti dea o brosura(catalog )avon.Brosura respectiva tu o prezinti amicilor, rudelor care o sa iti comande produse.Comanda se pune pe internet cu ajutorul unui cont pe care ti-l creeaza reprezentantul la care te-ai inscris si dupa ce i-ai dat copia dupa buletin.In cazul tau te poti inscrie ca reprezentant numai pe numele unui parinte sau prieten. Daca mai ai nelamuriri sau vrei sa te inscriu ca reprezentant poti da add la lungu_ionela2003@yahoo.com.Multa bafta.
Uite asta este un site raspunde la el si vezi daca te lasa ok? : http://www.reprezentant-avon.info/......riere.html
te rog fundita
Poate te pot ajut eu:)
Mai intai uite-te pe o revista avon sau pe situl lor :http://www.avon.com/ si cauta o adresa de email sau un nr de telefon. Acum clienti tai iti cer diferite produse si tu le comanzi la avon si le vinzi prietenilor tai banii primiti ii oferi reprezentantului avon. Atentie! Daca in decurs de nu stiu cat timp nu vinzi produsele care le comanzi trebuie sa-ti asumi propria raspundere si sa le dai banii :)
Sper ca te-am ajutat si por l vandut produse:)
Te rog funaa:D!
Stai cuminte! Astia de la Avon, le dai o comanda iar ei i-ti pun in carca tie ca reprezentant 70 de produse pe care trebuie sa le vinzi altfel esti obligata sa le cumperi
Ca sa te poti inscrie trebuie sa iti gasesti un reprezentant care sa te inscrie si care iti va da un formular pe care trebuie sa isi puna acordul si mama sau tatal tau, pentru ca reprezentantul trebuie sa fie major. Numele va fi al tau, dar in cazul neplatilor nu pot lua la raspuns decat o persoana majora. Daca ai nevoie de mai multe informatii poti sa ma intrebi, si eu sunt reprezentant Avon si pot sa te inscriu chiar eu.
Si eu am vrut sa devin reprezentant la un moment dat, trebuie sa suni la un numar de telefon de pe site-ul lor. sa completezi un tabel cu nume prenume, si restul informatiilor. Te primesc la varsta ta, pentru stiu de o prietena care aceeasi varsta si e deja reprezentamt, desigur, cu acordul parintilor.
Bună presupun că dacă tot te faci reprezentant vrei să şi câştigi, nu? Dacă da :* Te pot face reprezentant la Oriflame câştigi :• 23%- pentru comanda intre 50-249 lei
• 30%- pentru comanda intre 250-499 lei
• 40%- pentru comanda peste 500 lei
Sper că te-am convins :**:* te aştept cu mesaj in privat şi eu îţi voi explica toate nelămuririle.pup