| Biiencutza_6492 a întrebat:

am 14 ani si maine ma duc sa imi fac un piercing in spranceana, vi se pare frumos un piercing in spranceana?

Răspuns Câştigător
| crazycolor a răspuns:

Hmmm. da, mie una mi se pare chiar coooll, da parca era mai dragut putin mai jos in coltul buzei, bine, asta e parerea mea, ap, bafta! pup

22 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Imi pare rau dar mie nu mi se pare frumos piercingul in spranceana, sunt de moda veche.

| Jadis a răspuns:

Da :X frumos. Si nici nu cred ca e prea dureros oh go on e muuuuult mai bine in spranceana decat in nas, limba, buza, etc, pentru ca nu se infecteaza pentru ca acolo e pielea mai tare. Si oricum daca se inroseste nu se va mai vedea din cauza parului de la spranceana. Si ce daca ai 14 ani? E bine sa incerci ceva nou din cand in candwinking foarte bine

| Kerli a răspuns:

Mie imi place doar in spranceana
dar trebuie sa-ti placa tie

| pwp a răspuns:

Mie sincer, imi place love struck

| Biiencutza_6492 explică:

Baa ce inapoiati sunteti laughing Eu nu stau in Romania, nu am nici-un prieten acolo, dar cand ma duc vara in vacanta sh vad ce prosti sunt copii.laughing) ma rog rolling on the floor laughinglaughinglaughinglaughinglaughing voi fetelor din Romania nu aveti nici un stil de viata laughing veniti in Spania si nu o sa m-ai ganditi asa laughing

| rüya a răspuns:

Mie nu imi placebig grin
e parerea mea...
mai ales ca esti fata si ai doar 14 ani
faci cum vreiwinking

| Andra2503 a răspuns:

Nu... dc? fiindca mi se pare ridicol. happy... si. nu comenta. ne-ai cerut parerilewinking

Răspuns utilizator avertizat
| yoo23 a răspuns:

Sa vezi ce frumoasa o sa fii. Un pierce o sa te faca printesa...doamne ce generatie, bine ca eu sunt mai intreg la cap.

| BlueBird a răspuns:

De-a dreptul oribil

| ThinkPinkBb a răspuns:

Eu vreau in buricwinking... o mica broscuta testoasa

| march a răspuns:

Logic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi plac pierce-urile in nas.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gretos.mai ales pentru o fata

| mona01 a răspuns:

Unde? Am 20 de ani, deci imi zici nu?

| Eva9610 a răspuns:

Nu:d

| FuNN a răspuns:

Mie unu nu-mi place big grin

| M00tssuuLLee a răspuns:

Sub buza e mai fain:-x eu acolo imi dau

| zoomumba a răspuns:

Buna...pai mie nu prea imi plac piercingurile nici unde de fapt de loc mi-mi pac oamenii naturali si la 14 ani nu stiu ce sa zic dar daca tu vrei...treaba ta dar,,,, hmmmmsi ori cum nu in spranceana ca nu arata bine acolo bine parerea mea.totusi te rog nu o lua ca pe un reprosi mai vorbim papa!

| Lori_7894 a răspuns:

Mai bine in nas...arata mult mai bine.parerea mea.

| ionel a răspuns:

Oribil

| ionutzz_4544 a răspuns:

Mai bine in buza