Oh, Gizas, si eu care credeam ca fetele vor apela la implanturi cu par de la baieti pentru a acoperi lipsurile provocate de placa... dar pe cine sa ne mai bazam?
Cum adica "ma intreb cu placa"? Ai placa cu oglinda si vorbesti singur sau cu placa?
Asa sunt parintii.Niciodata nu o sa le placa ce ne place noua pentru ca erau altfel vremurile cand erau ei tineri. Daca te linisteste cu ceva, mi-am luat intr'o zi o bluzita care imi placea la nebunie si mama m'a certat ca ma imbrac intr'o bluza care seamana cu poalele bunicii...deci nu esti singurul
Ce conteaza acum explica-i ca tie iti place mama ma lasa sa mi-l fac cu orice dar nu vrew eu . nu te certa cu ea ca nu o sa eusesti cu ea. o spun di proprie experientze cum spune z31tza nici pe ea nu o lasa. asteapta un timp sa se calmeze si sigur te va lasa cand vei mai creste
@MariuZ: Nu se duce de rapa lumea, ci doar evolueaza. Doar nu vrei sa fim ca pe vremea lu Ceausescu. Si mie mi se pare foarte dregut daca un baiat isi intinde parul cu placa.
Daca iti place tie eu zic ca nu mai conteaza parerea nimanui... atat timp cat tie iti place asa Explica-i mamei tale asta si poate va intelege
Succes!
Mi se pare foarte bine ca te intinzi cu placa si siigur iti sta bine dar ce sa faci cu mamele.Intindet-te dar nu abuza ca ti se arde parul