| ancutza_4814 a întrebat:

Am 15 ani, sunt in clasa a 8-a si am 41-42 de kg si sunt mica de statura:cam 1, 55.Problema este ca vreau sa ma mai ingras pana la banchet.Am mainile foarte subtiri si mi-e jena.Cum m-as putea ingrasa macar pana la 45 de kg pana la banchet? Nu vreau raspunsuri aiurea.Va rog sa ma ajutati! Dau fundahappy

10 răspunsuri:
| muzicaparty a răspuns:

Salam si cola. zilnic

| danytkd13 a răspuns:

Mananca mai mult decat mananci de obicei...si mai deshappy

| Teenix a răspuns:

Multe dulciuri si mancare de la fast food. crede.ma se va rezolva rolling on the floor)

| NuAmGasitUnNume a răspuns:

Salam si cola! asta chiar e o idee buna!

| HappyCandy a răspuns:

Nu poti atat de rapid sa te ingrasi, cine spune salam si cola e cea mai maare nebunie, daca stomacul tau e puternic nu ajuta salamul si cola, mareste cantitatile de mincare, dar in ritm lent si crescator, nu renunta la sport, nu renunta la legume, fructe cum fac unii in dorinta de a se ingrasa enjoy :*

| cristizor a răspuns:

Mananca cateva zile mai mult dar ai grija cum le combini sau sa nu mananci in cantitati industriale ca dupa e mai rau si ai grija ca de obicei cand te ingrasi mancand mult nu te ingrasi in maini sau picioare prima data se duce totul in burta si s-ar putea sa ramana asa iar 3kg nu vor face diferenta la maini poate cu cativa milimetri insesizabili se vor ingrosa

| deagle22 a răspuns:

Dormi la amiaza si mananci un pic mai mult decat de obicei

| BlackFuneral a răspuns:

Voi vb seerios cola ingrasa?:O:O:O
Beau cate 2 doze de cola pe zi:O

| subfocus a răspuns:

1.55 42 kg e perfect lasa mainile ca nu se uita nimeni la maini

| ancutza_4814 explică (pentru subfocus):

Sa stii ca nu e chiar perfect.adica...imi mai zic unii ca sunt slaba,dar fata de cum eram inainte, acum e ok, dar nu destul.nu sunt multi baieti care se uita dupa fete care sunt slabute.eu m-am obisnuit cu mine.am "bulane"laughing, adica nu sunt schiloada la picioare.la maini e problema ca sunt asa subtiri de cand ma stiu. urmeaza banchetul iar mie mi-e frica ca nu cumva sa nu gasesc nici o rochie care sa mi se potriveasca pentru ca sunt slabuta.
ma mai poti ajuta cu sfaturilaughing.