Buna Oana,
Imi pare rau pentru ce ai patit. Incearca un ulei dupa epilare. Te va ajuta foarte mult, te ajuta sa scapi de arsurile provocate dar iti si trateaza piele afectata.
Aici aici un ulei de la hot-depil.
http://www.hnicosmetice.ro/......50-ml.html
Imi imaginez cat de traumatizant a fost pentru tine. Incearca sa iti faci acasa toate aceste lucruri. Incearca Bio-oil am auzit ca este bun.
Salut! Imi pare rau de ceea ce ti s-a intamplat.Am trecut si eu prin asa ceva, dar pe mine nu m-a intrebat nimeni cu ce fel de ceara vreau.Ca sa nu mai spun ca a doua zi aveam nunta.
Bineinteles ca nu am mai calcat pe acolo.
Daca mai vrei sa te mai duci la cosmetica pentru zonele respective, inainte de a face programamrea intreaba daca au ceara speciala pentru fata.
Nu-ti spun ce panica si tragedie am tras.
M-am dat cu apa termala, cu alifie de galbenele, cu balsamul dupa ras al sotului.Multumesc lui Dumnezeu a doua zi eram ca noua.
Sa ne fie invatatura de minte la amandoua.
Dragodana asa repede s a regenerat? Adică nu ai avut răni? Asta voiam sa te intreb. Ti au rămas semne? Sunt disperata
Razvanel112, iti Mulțumesc mult pentru recomandare. Am luat astazi si un bio oil. Dar daca nu vad îmbunătățiri încerc si acest ulei. Momentan scrie sa nu aplic pe răni decat d panthenol si plasturi aceia -grasolind. Am inteles ca fac minuni si au fost foarte folosiți in tragedia de la colectiv. Atat vreau. Fara semne :-
dana12848 întreabă:
violetaaaa11 întreabă: