| Alissaaly a întrebat:

Bună,am avut părul foarte lung,până la genunchi dar l-am tuns până peste umeri și nu îmi place cum mi-a ieșit, ce șampon îmi recomandați pentru cretșerea părului înapoi, dar să aibă rezultat❤❤?

12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Iote a răspuns:

Iar nu citesti corect dar raspunzi prost?
Cum sa creasca parul in 3-4 saptamani de la umeri pana la genunchi?

| Iote a răspuns:

Nimic nu grabeste cresterea parului. Are ritmul sau. Recomand rabdare.

| Alissaaly explică (pentru Iote):

Mai bine nu comentai, nu am spus în 3, 4 săptămâni draga mea, efectu poate dura și 3, 4 lunii, ai înțeles și numai comenta aiurea dacă nu știi și nu înțelegi!

| Alissaaly explică (pentru SevenScents):

Mai bine tăceai din gură puiu meu, cunosc fete care au avut părul bob, dar și-au dat cu soluții, șampoane pentru creșterea părului, și în 5 lunii era până la fund, numai comenta aiurea că habar nu ai despre ce vorbesc

| Alissaaly explică (pentru SevenScents):

Nu vreau să îți fur meseria draga mea?

| CassiusAlexander a răspuns:

Vezi să nu îți dai cu șampon pe la gură să-ți crească mustața laughing

| Anee1667 a răspuns:

Https://hairjazz.ro/......ea-parului
Unii ar spune ca sampoanele si tratamentele pentru par nu functioneaza.Ei bine, eu am cumparat sampon, balsam, masca si ulei din acesta gama si am avut rezultate bune. Acum nu te astepta la un par foarte lung dupa cateva utilizari, aceasta gama accelereaza intr-adevar procesul de crestere al parului si il indeseste.
Desigur, si o alimentatie sanatoasa si bautul a minim 2 litri de apa pe zi te va ajuta sa grabesti cresterea parului.

| Iote a răspuns (pentru Alissaaly):

Ai editat intrebarea. Uita-te ce ai scris initial. Si apoi sa-mi spui cat de prost sunt. Tu esti lașă.

| Alissaaly explică (pentru Iote):

Fă ce să editez? ești proastă, d abia știu să umblu aici