anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am comandat în aprilie un gel de unghii și mna l-am dat mătușii mele și l-a uitat în mașină toată ziua. După ce am început sa îl folosesc iar a început sa ma mănânce degetele. Am zis ok, schimb gelul. Am luat alt fel și la fel pățesc. Am pus oja semipermanenta și la fel pățesc. E o senzație de mancarime. M-am făcut doar cu gelul prima dată și nu am simțit atât de tare acele mâncărimi dar aseară m-am făcut din nou și azi dimineață mă mânca rău de tot. Sunt eu alergică la ceva? Sau nu mai e bun primerul sau lacul semi?
Când le fac nu simt nimic, nu ma mănâncă nu nimic.
Menționez ca primerul și lacurile le-am luat acum un an.
Mulțumesc

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Expirate.

| GdX a răspuns:

Pot sa fie expirate, sau poti sa fii tu alergica la o substanta pe care o contine.

Răspuns utilizator avertizat
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai dat cu gelul acela la degetele de la mîini, sau de la picioare? Posibil ori gelul este expirat, trebuie sa te uiti sa vezi unde scrie data si anul cand expiră, sau ai tu o reactie alergică la substanța din gelul respectiv, si atunci apar acele mîncarimi de care zici.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Gelul e recent cumpărat. Nu știu. Când m-am dat doar cu gel simplu nu am avut treaba dar acum am pus un rosu și simt ca mă mănâncă rău de tot. Nu înțeleg de ce pentru că am mai avut unghiile cu gel.

| tusha a răspuns:

Ai alergie la chestia aia