In general unei fete ii sta bine cu tocuri indiferent de inaltine (si daca stie sa le poarte). Dar depinde si cu cine te duci, daca o sa fie cu alte fete, cel mai probabil vor purta si ele asa ca n-o sa fi cea mai inalta. Daca esti cu prietenul, iar el e ceva mai scund s-ar putea sa dea rau, dar daca pe el nu-l deranjeaza nu vad care e probelma. Cat despre tocurile mici nu le vad rostul, nici nu te inalta, nici nu arata bine si la fel de mult rau fac piciorului.
Atat timp cat stai dreapta si arati bine poti sta cu tocuri fara sa fii jenata. niciodata nuesti prea inalta atat timp cat esti frumoasa
Cum te simţi tu mai bine, nu contează ce zic alţii. Dacă mergi cu tovarăşul să nul pui pe el în dificultate fiind mai scund.
Pai eu cred ca ai arata bine oricum.totusi daca iti faci griji poti purta o rochie care sa reduca optic lungimea picioarelor si automat vei parea mai scunda
Eu zic fara tocuri.
Odata ce ai 1.75, vei avea 1.85.
Pff.Prea inalta.
Parerea mea
Bafta si sarbatori fericite!
La club e bine sa te duci cu tocuri, atata timp cat poti sa mergi pe ele nu ai de ce sa iti faci griji, nu asculta intodeauna ce zic unii altii, mai e si invidia si in plus ai mai multa incredere. Poti arata foarte bine indiferent de inaltime!
Georgian1992 întreabă: