Ia-ti demachiant si tamoane de vata demachiante, pune pe un tampon putin mai mult demachiant si freaca-te bine pe fata. Fa asta dimineata si seara timp de o saptamana, in care nu ai voie sa stai in vant sau sa te machiezi, mie asa mi-a trecut.
O crema nutritiva cu colagen ar ajuta catusi de putin. doar cu injectabile scapi
Nu ma machez prea des... poate o data pe saptamana folosesc putin rimel si fard, iar fond de ten nici nu am!
Exista o gramada de crème pentru asa ceva. avon are gama clearskin care ajuta la asta. eu am folosit si ti le recomand
Poti sa iei Clean & Clear sigur va functiona! :* Si mai este un tratament cu miere de albine, sau ceva de la AVON (daca folosesti) sunt destul de bune... Doar sa-mi spui daca strangi iese ceva alb ( sebumul)?
Pentru pori dilatati...sau ce am eu? Credeam ca sunt doar pentru cosuri si puncte negre! imi poti recomanda ceva? sau un link? iti dau funda daca e pentru ce am eu! pupici
Indiferent dacă te machezi sau nu, trebuie sa folosesti demachiant sau ceva care sa iti curete fata in fiecare seara, cum a spus Iuliana.
Sunt pori dilatati, si ai mei sunt cat de cat asa si cred ca e si genetic. du-te la cosmetica sa ti curete si apoi dupa demachiere foloseste lotiune tonica si cum ai zis tu clateste-te cu apa rece. cauta creme speciale pe care scrie pentru pori dilatati.
Da, dar nu conteaza, si eu am avut aceeasi problema, dar am cu 7 ani mai putin ca tine. Demachiantul ajuta ca un lapte de corp, Ah, si sa bei un pahar cu apa din ora in ora.