Buna!
Da,este buna pentru tratarea tenului acneic.
http://frumusetefeminina.ro/......ul-acneic/
Te pup!
Si eu am pistrui si am incercat si eu lamaia.Pentru cosuri nu stiu sigur daca ajuta insa poti incerca ca nu strica cu nimic. Pistruii mi s-au dus putin insa nici eu nu am continuat sa ma dau foarte mult, insa cred ca o sa ma apuc din nou.Deci poti linistita sa te dai.
Pentru pistrui nu e benefica doar pentru cosuri. Faci baie da aburi cu ceai de musetel si apoi de dai cu lamaie dar pui pe vata.Si eu m-am dat cu lamaie si am vazut rezultate intr-o sapt dar ma pisca fata de la acidul din lamie nu fa in exces.
Pentru pistrui nu e asa buna exista crema speciala. Pistrui dispar mai greu ca si cosurile.
Eu zic să te dai cu cremă de venin de şarpe. O găseşti prin farmacie cred. E foarte bună, aşa am auzit de la mulţi.
Buna eu m-am dat cu lamaie pe fata aveam puncte megre si m-am dat in mai multe seri si s-au dus acum epinde de ten poti sa incerci nu strica funda
Nu e buna, iti usuca foarte tare tenul...sh eu am cosuri dar am folosit o pudra de argila sh apa de argila sh mi-au trecut. Eu nu te-as sfatui sa folosesti lamaie.