Pentru pistrui nu e benefica doar pentru cosuri. Faci baie da aburi cu ceai de musetel si apoi de dai cu lamaie dar pui pe vata.Si eu m-am dat cu lamaie si am vazut rezultate intr-o sapt dar ma pisca fata de la acidul din lamie nu fa in exces.
Si eu am pistrui si am incercat si eu lamaia.Pentru cosuri nu stiu sigur daca ajuta insa poti incerca ca nu strica cu nimic. Pistruii mi s-au dus putin insa nici eu nu am continuat sa ma dau foarte mult, insa cred ca o sa ma apuc din nou.Deci poti linistita sa te dai.
Buna eu m-am dat cu lamaie pe fata aveam puncte megre si m-am dat in mai multe seri si s-au dus acum epinde de ten poti sa incerci nu strica funda
Eu zic să te dai cu cremă de venin de şarpe. O găseşti prin farmacie cred. E foarte bună, aşa am auzit de la mulţi.
Pentru pistrui nu e asa buna exista crema speciala. Pistrui dispar mai greu ca si cosurile.
Buna!
Da,este buna pentru tratarea tenului acneic.
http://frumusetefeminina.ro/......ul-acneic/
Te pup!
Nu e buna, iti usuca foarte tare tenul...sh eu am cosuri dar am folosit o pudra de argila sh apa de argila sh mi-au trecut. Eu nu te-as sfatui sa folosesti lamaie.