Da, ai o piele sensibila, si eu mai patesc asta.
Dar te poti duce la salon, femeile de acolo sunt profesioniste, stiu sa te epileze fara sa te iriti.
Daca se poate sa imi spuneti si cu ce as putea sa ma epilez ca sa evit astfel de probleme.
Ti-as recomanda crema depilatoare, nu are cum sa te mai iriti... Pielea e foarte sensibila de la genunchi in sus, e normal sa te iriti.
Este bine sa te duci si la un doctor sa il intrebi, poate stie el mai bine..partea de sus a piciorului este mai sensibila..si mie imi mai apar din cand in cand dar eu ma fac cu ceara la salon iar acolo imi da cu un balsam si un dezinfectant...incearca sa ti dai cu niste spirt, crema de galbenele dar in special cu tinctura de cimbru pentru ca ajuta extrem de mult sper ca te am ajutat
Foloseste o crema/gel pentru "dupa depilare" (eu am folosit de la Elmiplant, avea si efect racoritor) si va fi din ce in ce mai bine. A doua zi aplica o crema hidratanta sau una potrivita pentru tipul tau de piele. Sfatul meu e sa continui cu ceara sau benzile cu ceara
Da, ar putea sa fie de la tratamentul pentru acnee.
Ai putea sa-mi spui cum se numeste? Inainte sa iei tratamentul asta iti aprareau bubite dupa ce te epilai?
Acum locuiesc in strainatate si am luat tratament de acolo, dat de dermatolog. Mi s-a dat o crema si pastile, pe care trebuie sa le folosesc zilnic.
Da, adica daca ma epilam mai sus de genunchi imi apareau bubite, dar in partea de jos, adica din "spatele genunchiului", dar sus nu imi apareau. Nu asa de multe. nu atat de iritante. Si mamei mele ii apar bubite pe picior (nu sus cum am eu acum) daca se epileaza deasupra genunchiului. Presupun ca e de vina tenul.
Voi incerca sa merg la salon. Multumesc frumos, numai bine!
Depinde, daca ai noroc s-ar putea sa-ti treaca in cateva zile, daca nu, in doua saptamani nu se mai vede nimic. Cel putin la mine asa e.
Foloseste o crema de corp, de preferabil de la nivea.