Da, la asta ma refer. Important este sa-l folosesti timp indelungat. Cateva luni. Si sa actioneze mult timp. Mie nu-mi mai cade parul.
Acorda atentie si alimentatiei.Caderea parului intervine atunci cand regimul alimentar nu este suficient de bogat in Vitamina B, acid folic, minerale, sulf, zinc. Pentru a favoriza cresterea parului, este necesara imbunatatirea circulatiei in scalp, prin asigurarea unei doze optime de vitamina E si C. Lipsa vitaminei A in organism creaza o deficienta de sebum la nivelul scalpului, rezultand un par uscat si fragil.
Poti sa iei petroleum de la Gerovital. Cred ca gasesti la cosmetice sau la farmacie.
Sfaturi pentru pastrare/utilizare/preparare:
Timp de 2-3 luni, aplicati saptamanal lotiunea pe scalp si pe lungimea parului cu ajutorul unui tampon. Important: Masati bine si lasati sa actioneze 3-4 ore! Spalati folosind samponul regenerant.
Da, la asta ma refer. Important este sa-l folosesti timp indelungat. Cateva luni. Si sa actioneze mult timp. Mie nu-mi mai cade parul.
Acorda atentie si alimentatiei.Caderea parului intervine atunci cand regimul alimentar nu este suficient de bogat in Vitamina B, acid folic, minerale, sulf, zinc. Pentru a favoriza cresterea parului, este necesara imbunatatirea circulatiei in scalp, prin asigurarea unei doze optime de vitamina E si C. Lipsa vitaminei A in organism creaza o deficienta de sebum la nivelul scalpului, rezultand un par uscat si fragil.
Kerosen nu e uleiul care i-l folosesc la avioane?
Daca încă mai ai sticla mergi cu ea la Plafar ori la o vulcanizare ori la un magazin auto ( aia au multe uleiuri acolo) nu le zi ca este pentru par!
Sampon pentru stimularea cresterii parului cu extract de urzica, de la Corona, gasit in magazinele Plafar, pret 10.5 lei, folosit dupa spalarea normala. Tunde-ti varfurile la cineva cu maini bune ca si frizer, nu ti-l tine legat si incearca sa faci baie pe cap doar de doua ori pe saptamana. (Am incercat tot ce am scris mai sus si a mers. )
catalin94 întreabă: