Da, la asta ma refer. Important este sa-l folosesti timp indelungat. Cateva luni. Si sa actioneze mult timp. Mie nu-mi mai cade parul.
Acorda atentie si alimentatiei.Caderea parului intervine atunci cand regimul alimentar nu este suficient de bogat in Vitamina B, acid folic, minerale, sulf, zinc. Pentru a favoriza cresterea parului, este necesara imbunatatirea circulatiei in scalp, prin asigurarea unei doze optime de vitamina E si C. Lipsa vitaminei A in organism creaza o deficienta de sebum la nivelul scalpului, rezultand un par uscat si fragil.
Kerosen nu e uleiul care i-l folosesc la avioane?
Daca încă mai ai sticla mergi cu ea la Plafar ori la o vulcanizare ori la un magazin auto ( aia au multe uleiuri acolo) nu le zi ca este pentru par!
Poti sa iei petroleum de la Gerovital. Cred ca gasesti la cosmetice sau la farmacie.
Sfaturi pentru pastrare/utilizare/preparare:
Timp de 2-3 luni, aplicati saptamanal lotiunea pe scalp si pe lungimea parului cu ajutorul unui tampon. Important: Masati bine si lasati sa actioneze 3-4 ore! Spalati folosind samponul regenerant.
Sampon pentru stimularea cresterii parului cu extract de urzica, de la Corona, gasit in magazinele Plafar, pret 10.5 lei, folosit dupa spalarea normala. Tunde-ti varfurile la cineva cu maini bune ca si frizer, nu ti-l tine legat si incearca sa faci baie pe cap doar de doua ori pe saptamana. (Am incercat tot ce am scris mai sus si a mers. )
catalin94 întreabă: