Niciun tratament nu o sa iti repare firul de par, pentru ca ar insemna sa ii modifice structura; niciun produs nu iti poate lipi parul acolo unde el s-a despicat. Sunt uleiurile speciale pentru par(dove, avon, l'oreal samd) care contin si silicon (dimethicone la ingrediente) si dau parului un aspect mai putin deteriorat, dar nu il repara. Dupa ce te-ai spalat si s-a dus produsul, dispare si efectul. Probabil parul tau e mai uscat, de aceea trebuie sa folosesti produse hidratante, inclusiv samponul. O data sau de doua ori pe saptamana fa-ti masti din ulei(masline, cocos, argan, chiar le poti combina) si stai cel putin 2-3 ore cu uleiul pe par, iar cand folosesti ceva care implica o temperatura mare, inclusiv uscatorul, aplica o protectie termica inainte.
Dimethicone este un silicon insolubil în apă și cu timpul îi usucă părul pe interior.
O să îi facă cu mult mai rău.
Și îngrașă părul și mai repede.
Daca e insolubil, cheratina(despre care stim ca e prezenta in firul de par in cantitate mare) nu ii va permite patrunderea in interiorul lui, pentru ca e impermeabila, iar uleiurile de par nu se aplica de la radacina ca sa ingrase parul, ci maximum de la jumatate in jos daca nu doar pe varfuri.
Știu. De acord cu tine.
Tocmai la asta mă refeream.
După un timp după ce nu îl mai folosește, o să apară tot cu rădăcinile okay și restul praf.
Mie nu mi se pare ca la un timp dupa folosire, ci chiar dupa spalare cand produsul e curatat din par, dar am mentionat treaba asta din primul raspuns pe care l-am dat