| Amy_5230 a întrebat:

am o problema eu cred ca sunt prea inalta am 11 ani sunt in clasa a 6-a si am 1, 63-65, cand ma uit la colegii mei ma uit in jos si niciodata nu cred ca o sa`mi gasesc un prieten pentru ca sunt inalta :[[ Voi credeti ca e un avantaj sau un dezavantaj sa fi inalta?

Răspuns Câştigător
| Deeliaa a răspuns:

Scumpa mea exact asa gandeam si eu acum vreo 3-4 ani...
Hai sa iti spun cevahappySi sper sa ti mintekissO sa imi dai tu dreptate mai tarziu happy
Sa fin inalta e un avantajbig grin
Pentru ca nu stiu daca sti dar baietii prefera mai mult fetele inalte mai ales daca aceste fete mai am si un corp frumos, picioare lungi :->Etc.
Numai fetele inalte pot ajunge fotomodelbig grin
Si in plus prieten zici tu ca nu gasesti? Crede-ma daca ai si un corp frumos... o sa se tina o gramada de baieti dupa tinewinking
Asa ca stai linistitalove struckE un avantaj chiar foarte marekissTe-am pupatkiss

13 răspunsuri:
| 10011993 a răspuns:

Buna, exact problema asta am avut-o si eu si colega de-a mea! la 10 ani eram cam cat invatatoarealaughing( ea fiind mica de statura) dar cu timpul noi nu am mai crescut, iar ceilalti ne-au depasit de mult in inaltimetongue acum la 18 ani am abia 1, 65sad dar ma simt bine in corpul meu pentru casunt frumoasabig grin

| annna a răspuns:

Este un avantajwinking...nu o sa mai cresti f mult asa ca stai linistita
app o sa-ti gasesti si prieten ca mai ai timphappy

| yellowalien a răspuns:

Hey, hey, slow down, kid. Baietii la varsta asta abia au intrat in perioada de crestere(de-aia sunt mititei si arata tot ca niste copilasi). In curand ei vor incepe sa se inalte, vor depasi 1. 70 - 1. 80 majoritatea, iar tu nu vei mai creste in inaltime foarte mult. Daca ajungi la 1, 70-1. 75(nu cred ca ai sa cresti mai mult de atat) e super. Multe femei isi doresc sa ajunga la inaltimea asta. Iti spun din experienta ca in clasa a 6-a aveam colege cu un cap si ceva mai inalte decat mine. In anii urmatori au mai crescut f putin si apoi au stagnat, iar acum avem cam aceeasi inaltime(eu am 1. 68).
Asadar stai linistita si nu-ti fa probleme de genul asta acum, in perioada asta aiurea a pubertatii. Nimic nu e normal la varsta asta, crede-ma laughing. Asteapta sa mai cresti putin si toate se vor calma.
Good luck! happy

Apache
| Apache a răspuns:

Ai doar 11 ani! cand eram in a 6-a aveam o colega cu 2 capete mai mare decat mine! si ghici ce? in a opta cand am vazut-o ultima oara, ea avea 1, 75 si eu trecusem deja de 1, 80! ...deci stai linsitita pe bune

| cinnamon a răspuns:

Cand o sa ai 16-17-18 ani o sa fii bucuroasa ca esti mai inalta

| Amy_5230 explică:

Ms pentru toate raspunsurile v-am pup :*

| Amy_5230 explică:

Draga anonim eu macar ma aranjez si vreau sa fiu fr, daca te vad in realitate :-J ma speri de tine in fine daca mai aveti de comentat cu ceva va rog frumos sa nu mai imi tr big grin Si la rest`u va multumesc mult de tot :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dezavantaj nu are cum sa fie.de fapt sunt foarte multe avantaje o sa iti dai seama cand o sa mai cresti. iar prieten o sa ai la un momendat cu siguranta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Amy draga, ai foarte mari probleme la 11 ani, cand o sa mai ai u timp sa -ti faci un prieten? este groaznic ce t-i se intampla, voi care dati raspunsurile sunteti oro de aceeasi varsta cu ea ori adevarati tampiti la fel ca ea, bai fetitoooo ia si invata ca in ritmul asta ai sa ajungi o boarfa...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia si invata lasa prostiile, astea sunt problemele tele la 11 ani draga amy? vai de tine

| r0xana_2540 a răspuns:

Ai 11 ani frate! asta e problema ta acum.ca nu o sa-ti gasesti prieten ca esti prea inalta...toata viata ce o sa faci?

| Andreiiia a răspuns:

Fata, nici o problema. Si eu tot in a 6ea sunt.eu am 1, 71 laughing, si am fete in clasa mai mari ca mine.in unele situatii este biine. dar in altele toti rad de tine. dar eu zic ca sunt invidiosi :*:*:*

| Andreiiia a răspuns:

E binee>:d

Întrebări similare