| popescucarmen43 a întrebat:

am o problema foarte maree! mi-a cazut parul ff mult si acum am abia "3 fire"si am folosit produse si de la kallos diferite marci etc..acum folosesc head&shoulders dar mil lasa cam ca asptect de sarma,eu il am uscat si nu stiu ce sa folosesc pentru un par moale, ca sa nu steie rebel, electrizat

Răspuns Câştigător
| anss23 a răspuns:

Buna! Iti recomand cu mare incredere sa folosesti ulei de argan, miroase foarte bine si o sa vezi inca de la primele utilizari rezultate vizibile. Se gaseste in unele farmacii sau chiar supermarketuri si il poti folosi in mai multe feluri(dar ai grija sa iei ulei de argan pur, nu amestecat cu altceva sau sub forma de spray, e putin mai scump dar merita):
-pui cateva picaturi din ulei in sampon, in balsam mai ales, astfel incat sa il folosesti la fiecare spalare
- iti iei o masca normala de par si pui o lingurita de ulei in ea si o lasi sa actioneze pe par 30-40 de minute. Poti pune direct uleiul in par dar va fi foarte gras si e mai usor de folosit daca il amesteci cu o masca
Si daca spui ca parul tau are un aspect uscat, dupa ce te speli pe cap si il usuci pune o picatura-doua, nu mai mult! de ulei in palme si apoi 'piaptana-te' cu degetele prin par si vei vedea ca ti se vor netezi toate acele fire rebele, are cam acelasi efect pe care l-ar avea ceara de par.

5 răspunsuri:
| WhiteLife a răspuns:

Pentru căderea parului, oa Novophane, sunt pastile, le găsești în farmaciile Donna, sunt ceva mai scumpe, dar sunt bune. Și poți folosi orice șampon.

| Vinsieu a răspuns:

Daca iti cade asa mult, nu mai lua nimic "dupa urehe". Mergi la medic. Nu poti sti unde este cauza.

| GeTrIGhT3 a răspuns:

Foloseste sampon de cai, functioneaza.Il gasesti la farmacia veterinara.De la el nu iti mai cade parul

| katy a răspuns:

Mananca urzici si spanac, ai nevoie de fier in organism

| popescucarmen43 explică (pentru anss23):

Multumesc! De asemenea, si eu am auzit de acest ulei, il foloseste o prietena