anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema. o mare problema.de aproximativ un an imi care parul ingrozitor.si cand il spal.si cand il pieptan.mereu!

Stiti ceva impotriva caderii parului? Dar ceva ce ati folosit si voi si a dat rezultate. Nu conteaza ce e.sampon.masca de par.sau mai stiu eu ce. orice!crying Va roooooog!

7 răspunsuri:
| ButterFly_8644 a răspuns:

Este o masca pe care o pregatesti acasa si se da la radacina parului pe care il hraneste si ajuta la regenerare:se amesteca un galbenus de ou cu 2-3 lingurite ulei de ricin, o fiola de vitamina A si alta de vitamina E.Se amesteca bine dupa care se aplica la radacina parului.Se lasa sa actioneze timp de 20 minute dupa care se spala.Se face aceasta masca la 2 saptmani timp de 3 luni.Se poate repeta de 2-3 ori pe an.

Si un sampon regenerant este cel de la Gerovital Plant care se foloseste impreuna cu lotiunea regeneranta cu petroleum. Lotiunea o folosesti de 2x pe saptamana si trebuie folosita 3 luni. big grin

Am folosit samponul Revalid impreuna cu balsamul si capsule Revalid, dar rezultatele nu au fost extraordinare in cazul meu! happy Se foloseste la fel 3 luni.

| ButterFly_8644 a răspuns:

Sper sa-ti foloseasca! Bafta!:*

| Haydee a răspuns:

Nu spala parul mai des de 2x pe saptamana deoarece somponul contile chimicale daunatoare parului...
De asemenea caderea parului poate fi cauzata si de lipsa de calciu;)
Daca il perii deseorii e un pericol, de acea trebuie sa il perii cu un pieptene din perii rari sau un pieptene natural din lemn, sau metal nicidata din plastic...
Uita-te si pe www.hemel.ro produse 100% naturale
sau cauda pe google niste remedii;)

| Gexu a răspuns:

Si eu ma confrunt cu aceeasi problema. Dar eu am foarte mult par in cap si mama imi spune ca nu este o problema ca imi cade.Are de unde la minebig grin bye :*

| soseta ucigasa a răspuns:

Covorul opreste caderea parului

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
În mod normal, la o pieptănare 20-30 de fire cad, asta nu înseamnă că ai probleme cu căderea părului. Părul se regenerează.
În locul unde s-a pierdut un fir de păr va crește altul, fiziologic.
O problemă ar fi atunci când pierzi peste 80 - 100 de fire/24 de ore.
Sunt mai multe metode de combatere a căderii părului.
Poți masa pielea capului cu o combinație de ulei de ricin cu ulei de măsline (cantități egale), nu mai mult de 30 de picături pe masaj, lași să acționeze timp de 2 ore și te speli cu un șampon cu vitamine (B5), balsam fortifiant și o mască puternic hidratantă (toatea astea cel mult de 2 ori pe săptămână, regula este o dată), efectul începe să fie vizibil după cel puțin o lună de tratament sau o suloție specială de la Plafar/farmacie Chel Stop, ori Revalid - șampon, tablete (pastile) administrate pe cale orală ori mergi al doctorul dermatolog pentru un diagnostic diferențial și un tratament corespunzător afecțiunii.
Pa, pa.