Sissy... numele meu este corina eu am ochii albastrii si imi plack mai mult cei caprui sau negri... nu te intrista u ai ochii foarte frumosi... nu te machia pentru ca o sa ai timp destul mai incolo... o sa vezi ca daca te machezi cand o sa ai 27 sau 30 de ani o sa ai riduri si pungi sub ochi... asculta-mi sfatul te rog...fiecare e frumos in felul lui... pe bune... eu cred ca esti fata perfecta
Eu tot am fata putin palida si ochii negri - caprui.Ca sa-mi pun in evidenta ochii folosesc doar creion si tus.....nu stiu de ce nu-ti place cu creion, ...este cea mai buna modalitate de ati pune ochii in evidenta
Uite eu te sfatuies sa ii spui acest lucru adica:,, Fara suparare, dar mi-ai mai zis si ma cam enervezi.Suntem prietene dar mi se pare ca tu incerci sa iesi in evidenta cu ochii tai"
Eu am ochii verzi, dar nu ma laud.Fiecare este frumos in felul lui.La machiaj sa nu te gandesti, daca acele colege ale tale folosesc machiajul, cand o sa mai inainteze in varsta o sa fie bune pentru postul de sperietori de ciori, numa' bune de luat la camp. Bucura-te de inocenta copilariei si nu te lua dupa fie ce tafnoasa.Fii tu si atat. Spune-i colegei tale ca degeaba se lauda cu ochii ei, fiindca n-o sa-ti ajunga nici la degetul mic, niciodata. Daca vrei sa stii intotdeauna mi-am dorit sa am ochi ca ai tai, dar asta este.Se lauda in fiecare pentru ca se simte putin amenintata si simte invidie, presupun ca in fiecare zi vine la tine cu telefonul si iti arata poze.Asta pentru ca ochii tai sunt mult mai frumosi decat ai ei si nu se impaca cu idea.
Caprui fura inima oricui. verzi n-am nicio idee. Daca te inerveaza incontinu despre ochi ei spune-i in fata nu-mi pasa.