Nu este persoana cu sprancene gemene! Si eu am o spranceana mai arcuita decat cealalta, dar nu mi se pare ca e o asa mare problema.
Cel mai indicat ar fi sa te duci la un salon sa iti mai schimbe putin forma, vor sti ce sa iti faca. E mai bine asa decat sa le strici singura acasa
Buna! daca te uiti atent la orice persoana ai sa observi ca oricine are o spranceana mai ridicata si alta mai lasata, lasati-le sa creasca si du-te la un coafor si spune-le fetelor de acolo sa-ti de-a o forma, si asa se ve baga mai putin de seama
La coafor?
Pana ce iti cresc ai putea sa le faci cu creionul dermatograf. BaFtA!
Da la coafor sunt si fete care penseaza, eu asa fac, am dat 15 lei pentru forma si 5 lei la intretinut
Ok, am gresit, la salon, scuze :d, dar in zona mea asa i se spune :,, coaforul din piata '', scuze nu am fost explicita
Ok, dar de unde esti de la tara?
Nu, din oras dar si orasele au piete
Daca esti din Bucuresti, iti pot recomanda o cosmeticiana buna!
Scuze, nu sunt din Bucuresti
Salut! Maryela se referea la salon. Daca nu e prea mare tragedia universala, lasa sprancenele sa creasca, du-te la salon si ti se va da un format frumos.Altfel nu stiu ce sa-ti spun.Si eu am o spranceana mai sus si una mai jos.Cred ca s-au lasat muschii.
O faci si pe cealalta mai arcuita sau bagi implant de fire de par daca chiar e o problema super-ultra-mega-hiper- MARE... Bafta!
Deseneaza-ti spranceana cu un marcar negru! O sa fie frumos dupa aceea!
Sper ca am fost de mare ajutor!
Sau poți să ți le lași să crească, și să le dai tu ambelor o aceeași formă, dacă n-ai experiență, roagă pe cineva