Întrebare recomandată | SecretName1234 a întrebat:

Am o spranceana mai arcuita decat cealalta...Ce pot sa fac sa nu se mai vada atat de urat?

18 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! daca te uiti atent la orice persoana ai sa observi ca oricine are o spranceana mai ridicata si alta mai lasata, lasati-le sa creasca si du-te la un coafor si spune-le fetelor de acolo sa-ti de-a o forma, si asa se ve baga mai putin de seama

| AlexandraMoldovan18 a răspuns (pentru anonim_4396):

La coafor?

Pana ce iti cresc ai putea sa le faci cu creionul dermatograf. BaFtA!

| dragodana a răspuns:

Salut! Maryela se referea la salon. Daca nu e prea mare tragedia universala, lasa sprancenele sa creasca, du-te la salon si ti se va da un format frumos.Altfel nu stiu ce sa-ti spun.Si eu am o spranceana mai sus si una mai jos.Cred ca s-au lasat muschii.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bine cauti o profesionista in cosmetica si te duci la salon sa te programeze. O sa ii spui problema cu spranceana si o sa o rezolve problema.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AlexandraMoldovan18):

Da la coafor sunt si fete care penseaza, eu asa fac, am dat 15 lei pentru forma si 5 lei la intretinut

anonim_4396

Ok, am gresit, la salon, scuze :d, dar in zona mea asa i se spune :,, coaforul din piata '', scuze nu am fost explicita

Ok, dar de unde esti de la tara?

anonim_4396

Nu, din oras dar si orasele au piete

| ANDA13SALON a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca esti din Bucuresti, iti pot recomanda o cosmeticiana buna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ANDA13SALON):

Scuze, nu sunt din Bucuresti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa ti-o conturezi cu creionul!

| ascovit a răspuns:

Nu este persoana cu sprancene gemene! Si eu am o spranceana mai arcuita decat cealalta, dar nu mi se pare ca e o asa mare problema.
Cel mai indicat ar fi sa te duci la un salon sa iti mai schimbe putin forma, vor sti ce sa iti faca. E mai bine asa decat sa le strici singura acasawinking

| Cosmin_Obretin_1994 a răspuns:

Deseneaza-ti spranceana cu un marcar negru! O sa fie frumos dupa aceea!

Sper ca am fost de mare ajutor!

| HotuDePrajiturele1398 a răspuns:

Du-te la un coafor sa ti le indrepte putin.

| Copilu1Bruzli a răspuns:

O faci si pe cealalta mai arcuita sau bagi implant de fire de par daca chiar e o problema super-ultra-mega-hiper- MARE... Bafta! happy

| qWilddd a răspuns:

Sau poți să ți le lași să crească, și să le dai tu ambelor o aceeași formă, dacă n-ai experiență, roagă pe cineva happy

Răspuns utilizator avertizat