anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o stare in momentul asta. ff proasta. Am preferat sa aflu cateva sfaturi de la tine. Deci, eu nu sunt o persoana foarte frumoasa ..nici frumoasa.dar acceptabila. Am o fata ovala, nasul putin carn doar ca este "aplecat" ca sa spun asa(asta este dezavantajul meu). multe persoane rad de nasul meu. dar este micstraight face nu este ca la alte fete mare. ma rog. Asa. ochii negrii, sprancene un pic in V si tenul este cu cateva cosuri. mi-au aparut de curand ca aveam tenul curatstraight face... As dori cateva sfaturi despre cum sa ma aranjez sa arat frumos. cum sa nu imi mai iasa in evidenta nasul ( si daca este posibil sa ii fac ceva fara operatie ca sunt inca minora). Cum as putea sa imi aranjez parul apropo am un parrstraight face vai de mama lui. adica nici cret nu este ..este umflat si nu imi sta deloc! ce as putea sa ii fac. Multumesc ca ai avut rabdarea sa citesti sper ca nu te-am plictisit. si ajuta-ma te rog:-

Răspuns Câştigător
| MariaMeow a răspuns:

Buna. Nu incerca sa iti astupi cosurile cu fondul de ten. Recomand Zineryt. Este o solutie extrem de bune si il gasesti la farmacie. Dar daca il folosesti, nu trebuie sa te dai cu fond de ten. Probabil la machiaj putin rimel, un fard de pleoape roz sau albastru si putin luciu de buze mi se pare destul.
Problema cu parul o am si eu, insa folosesc cateodata placa. Daca nu ai placa si iti este frica sa nu-l arzi, incearca mastile de par de la Elseve. Sunt extrem de bune. Sau de ce nu, incarca sa iti prinzi parul, sa il impletesti, sau sa il tii in coc. Depinde de lungimea lui.
Cam atat. Sper ca te.am ajutat. kiss

4 răspunsuri:
| d3javw a răspuns:

Am vazut la televizor cum sa te machiezi sa iti iasa sau nu nasul in evidenta si pentru cosuri incearca diferite masti sau mergi la medic daca ai multe e normal sa iti apara cosuri. anormal e sa ai agnee si trebuei sa mergi la medic.sau incearca cu fond de ten daca e sa megi la o petrecere ceva

| ChuckBass25 a răspuns (pentru MariaMeow):

Si daca m-as tunde scurt adica in genul asta http://www.google.ro/......tp?/imgres crezi ca mi-ar sta? adica mi s-ar face cret? ar sta ca la "oi"?:D.

| MariaMeow a răspuns (pentru ChuckBass25):

Pai nu pot sa imi dau seama pentru ca nu te cunosc. daca vrei sa il indrepti in fiecare zi iti va sta, insa. va fi prea ars. Si va trebui sa il tunzi si mai scurt. Asa ca, parerea mea: lasa-ti parul sa creasca lung, in asa fel in cat poti face orice din el. Sa il prinzi, sa il impletesti, de ce nu sa il mai indrepti din cand in cand. kiss am foarte multe prietene tunse astfel. La inceput le-au placut, insa nu mai puteau sa ii faca nimic decat sa il indrepte. Nu puteau sa il prinda sau ceva. O sa iti para rau.

| Tєqυιℓα a răspuns:

Tu acolo * [greșeală]! happy