| Aaajj a întrebat:

Buna, am observant ca firele de par au inceput sa de despice la varjuri. Ma gandesc ca e din cauza placii de par pe care o folosesc aproape zilnic.
Imi puteti recomanda ceva produse (uleiuri, masti, orice) pentru protejarea parului?

Răspuns Câştigător
| fanernest123 a răspuns:

Ulei de cocos happy îți dai cu el pe păr, stai 30 de minute său o oră și te clătești dup-aceea.
Recomand să mergi la un frizer și să-ți tundă măcar vârfurile, dup-aceea continuă cu măștile cu ulei de cocos. Totodată, recomand să-ți tunzi vârfurile regulat, asta ajută la regenerarea părului și o să arate mult mai sănătos.
E mai ușor să previi decât să tratezi happy

5 răspunsuri:
| Aaajj explică (pentru fanernest123):

Dupa clatire imi pot usca parul apoi sa l indrept fara sa se mai arda la fel de rau?

| fanernest123 a răspuns (pentru Aaajj):

Uscatul și îndreptatul cu placa nu fac bine părului în general, așa că eu aș recomanda să eviți să faci asta cât de mult poți.
Totuși, dacă vrei să folosești placa și uscătorul în continuare, un spray cu protecție termică pentru păr ți-ar fi de ajutor. Îl aplici pe păr, îl lași să acționeze puțin și apoi usuci părul normal. Plus că nu e nici scump happy eu îl folosesc pe cel de la Kallos, sunt mulțumită de el, dar poate găsești un produs și mai bun decât acesta.

| Aaajj explică (pentru fanernest123):

Multumesc ❤️

| ynexistenta a răspuns:

Https://l.profitshare.ro/l/6799162,gasesti aici ulei de cocos.(copy paste in google)

| Andreeush a răspuns:

Încearcă mască de păr cu keratină de la kallos.