Din punctul meu de vedere: aproximativ jumatate de an-intr-adevar nu te pot minti, chiar depinde-(eu il am mai lung de mijloc .a durat ceva
Aproximativ 6 luni. eu m-am tuns baieteste in august, iar acum il are pana la umeri, fara a folosi tratamente
Si eu sunt tunsa cam la fel, dar la mine creste cam greu. Eu una vreau sa-l las sa creasca pe o parte, iar pe cealalta sa-l lasa foarte scurt, nici chiar ras. Depinde, poate dura jumatate de an sau poate chiar un an, acum depinde cat de repede iti creste tie parul .
Exact aceeasi problema am avut-o si eu mie acum mie exact pana unde vrei tu dar in cursul unui an mi-a crescut ( sa se precizeze ca mie mai lung) se spune ca parul creste 1-3 cine pe luna deci in vreo 8 luni -prin vara o sa il ai cum il vrei :* sper ca te-am putut ajuta
Cam ai de asteptat, dar poti sa folosesti ulei de ricin sau lotiune cu petrol ca sa creasca mai repede.
6-7 luni normal dar poti sa cumperi de la farmacie ceva pentru crestere, normal sunt f bune tratamentele din strainatate
stiu ca a folosit o prietena de-a mea si chiar am ramas surprins cat de repede i-a crescut
oricum incearca produse italiene.bafta
Aşa sunt tunsă eu.
În partea dreaptă am părul puţin mai sus de umeri iar în partea stângă trece de sân, trecerea de la scurt la lung se face lin la spate.
Chiar îmi place şi am primit complimente pentru "creativitate", chiar îţi recomand să te tunzi aşa, mai ales că nu contează în vreun fel ce formă a feţei ai ş.a.
Nu putem zice exact, chiar depinde de la om la om si depinde ce se intampla, daca e intins si vopsit se usuca mai repede, varfurile se despica si atunci creste mai greu ca sa nu metionez faptul ca trebuie tunse varfurile mai des.
Eu acum un an aveamparul pana la sani, de atunci l-am mai tuns odata si acum e mai jos de sani, deci nu stiu cu cat a crescut, fara partea taiata, vreo 20-30 de cm, deci tie iti trebuie vreo 2 ani, pentru a-ti creste de la urechi la sani, asta in conditiile in care nu iti tunzi varfurile asa des cum ar trebui, odata la 3 luni.
Http://www.youtube.com/......ttp?/watch Aici este com sa til menti ca sa creasca lung