Buna
Ai putea sa-i spui ca fetele din clasa ta poarta deja, ca e foarte comod, si tu te simti bine cu el...mai ales daca nu ai sani f micistiu ca si eu am patit la fel.la inceput ca mama zicea ca usnt prea mica etc.la inceput pe la 12 ani purtam bustiera, si dupa sutien.mult succes>
NU trebuie sa ceri voie sa porti sutien, tine de intimitatea si preferintele tale, nu de ideile parintilor.
Pai ai putea sa-l porti fara sa-i spui ( asta daca nu se observa foarte mult ) sau, dimpotriva, il iei si cand te va vedea incepi munca de convingere ai putea sa-i spui ( cel mai des argument ) ca fetele din clasa poarta deja si ca nu e mare lucru; ca ti se potriveste perfect si daca mai astepti iti va ramane mic sau ca nu e frumos sa nu il porti pentru ca, pana la urma, e un cadou si nu tu ai dat banii pe el
Sper sa te lase
Nici p mine nu ma lasa sa port oricat i-as ruga..nu ma lasa sa fac multe, dar oricum, baga-l in ghiozdan si pune-l la scoala, dar sa nu uiti la sfarsitul orelor sa ti-l dai jos, ca se vede
Bai fratilor fata a intrebat cum o poate convinge nu voi sa o intrebati pe ea de ce sa nu te lase? pai va spun eu ce va zice: de ce iti trebuie sutien la scoala? inca nu e momentul... mai stai ca ai tu timp si de sutien... vrei sa atragi baietii? daca nu reusesti sa o convingi sti ce faci? il iei cu tine in ghiozdan si ti-l pui la scoala in baie, pui o colega sa tina usa sa nu intre vreun baiat si ti-l pui in fata oglinzii, e foarte simplu, ca vor parintii sau nu tu sa porti ce-ti place, eu te sustin!
AndreeaIonela29 întreabă:
Isabelamaria21 întreabă: