anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!

Am probleme mari cu acneea. Si din cauza menstruatiei apar, dar nu-mi prea trec. Am avut un unguent, dar decat calma roseala cosurilor. Imi puteti recomanda ceva pentru acnee, dar care sa nu fie nici extrem de costisitor?

Ms mult :*!

5 răspunsuri:
| newperson4him a răspuns:

Si eu aveam probleme destul de mari cu acneea, acum pot spune ca sunt mici, doar cand trebuie sa-mi apara menstruatia mai apare cate unul. Folosesc si acum zineryt si isotrexin, la recomandarea dermatologului. Cel mai bine e sa consulti un dermatolog pentru ca va sti de ce are nevoie tenul tau, iar de obicei retetele sunt gratuite.happy

| Oanny a răspuns:

Eu si mama folosim brevoxyl si am mai incercat si baneocin.Cu cele 2 unguente eu nu mai am probleme cu cosurile(1-2 pe frunte din cauza transpiratiei) si mama, care era plina pe fata si nu putea sa iasa afara fara sa se dea cu fond de ten, a reusit sa scape considebaril de ele.Inainte de a te da cu vreun ungunent pentru cosuri spala-te pe fata.Si nu sunt extraordinar de scumpe gasesti la farmaciehappy
Sucess in lupta cu sacaitoarele cosurilaughing

| carmen13 a răspuns:

Incearca mibazon.Este un unguent pe care il iei de la farmacia veterinara si costa in jur de 8 lei; sa nu crezi ca este o gluma pentru ca ai citit farmacia veterinara.eu o folosesc si chiar da rezultate

| Georgy_7404 a răspuns:

Nu stiu daca e costisitoare dar am auzis ca e foarte buna argila sau era un baton de cosuri de la oriflame fundita?

| DoarOFataOarecare a răspuns:

Zynerit 30 de lei, extrem de bunhappy