| PussicatDolls a întrebat:

am si eu o intrebare pentru voi, copii dar si adultii referitor la starurile din romania(fotomodele, cantarete, actrite etc). Unii zic, spre exemplu ca Bianca Draguseanu este proasta, increzutha, uratha, etc.
Parerea voastra care e?

Răspuns Câştigător
| BaLoNaSh12 a răspuns:

Pai nu poti sa stii cum e o persoana cu adevarat daca nu o cunosti.De exemplu: Miley Cyrus, majoritatea spun ca a ajuns o parasuta si ca o sa isi piarda toti fani pentru ca a inceput sa se drogheze, sa pozeze nud si sa apara mai dezbracata la concerte, sincera sa fiu faza cu drogatu` si pozatul nud nu prea o cred pentru ca sa stiti pozele si filmuletele se pot truca si in lumea asta mai exista persoane care seamana cu Mileywinking cu aparutul al concerte, daca ei asa i-a placut sa se imbrace e treaba ei, fiecare face ce vrea cu viata lui si nimeni nu trebuie judecat si poate apoi i-a parut rau ca a aparut in costumul ala body si i s-au vazut toate cele...winking
Acum cu Bianca, eu inainte o consideram dragutica, dar acum ca si-a pus botoxul ala arata f. urat si mie nu imi place. Proasta si increzuta nu cred ca e, doar ca asa vrea sa para [uneori] pentru a se da in spectacol.happy Asta e parerea mea.

7 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Http://www.cancan.ro/......91068.html

Stiu sigur ca nemachiata de capul ei nu e mare lucru, pentru ca a vazut-o o prietena de`a mea.[Si acum pe bune, cam nicio vedeta nu e frumoasa fara tone de machiaj.]

Am vazut-o si pe dessire aia, sau cum se scrie, machiata e superba, nemachiata... zici ca-i moarta.

Nu stiu cand a devenit Bianca vedeta, n-am nimic cu ea. Dar, mi se pare increzuta. Atat. Proasta, nu stiu. Increzuta, da, asa cred. Urata- nu e urata, dar nici frumoasa nemachiata.

Botezatu a facut`o ce e azi.

| AidaAmaranta a răspuns:

Prea mult machiaj. poate daca o vezi dimineata iti faci cruce de 3 ori

| Miralfn a răspuns:

Nu poti sa cunosti un om din cateva poze si aparitii televizate. Uneori esti dezamagit de oameni pe care-i cunosti de ani buni, dar pe cineva cu care nu ai schimbat nici o vorba?

De ex, Bianca mi-a lasat impresia ca e increzuta, frumoasa mie nu mi se pare, proasta nu stiu daca e, concluzia: mi-e nu-mi place de ea(nici fizic, nici ca personalitate), dar gusturile nu se discuta.

| ViseInCulori a răspuns:

Da.Bianca Draguseanu mie chiar nu imi place.Nu a ajuns in televiziune prin forte proprii, este foarte increzuta iar uneori se face de ras.Silicoanele si Botox`ul nu au ajutat`o deloc in aceasta privinta.
Dar totusi, sunt unele vedete in Romania care chiar merita apreciate gen Andra.happy

| BaLoNaSh12 a răspuns:

Multumesc pentru fundita:*.

| roby2oo0 a răspuns:

Increzuta de o ia...

| 25madalina a răspuns:

Vedete ca Bianca Dragusanu sunt oamenii care au luat-o pe calea rapida si patata a celebritatii. Au preferat sa fie numite curvele showbiz-ului decat femei care-au ajuns unde-au ajuns prin forte proprii. Si de ce? pentru celebritatee... a dracu celebritate. ce va trebuie? sa va urmareasca si pana la magazinul din colt, sa nu mai ai viata personala happy