| Gabriela_Madalina_1987 a întrebat:

Buna, am si eu o intrebare. Recent m-am apucat sa îmi fac acasă unghii semi. Am luat pentru mine doar ca am observat ca am o problema, îmi crapă oja pe unghie si nu știu de ce. Ori nu aplic bine eu ori este din cauza produselor. Folosesc ca baza premier si un top coat oranjioli iar oje de la lila Rossa. Dacă puteți sa-mi spuneți ce nu fac bine de îmi crapă la 2 zile? Si mai am o intrebare, dacă pot sa dau cu gel si după aceea sa aplic oja semi doar ca probabil o sa îmi trebuiască pila la întreținere deoarece e gel si nu se ia cum se ia oja semi.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Atata vreme cat nu pui fiecare stat de lac sub lampa UV sa se usuce, nici o oja nu va sta pe unghia ta.
Oja permanenta, semi-permanenta, acrilicul si gelul, se usuca numai cu lampa UV.
Dai stratul primar si usuci 3 minute la lampa, apoi dai primul strat de vopsea, iar usuci 3 minute la lampa...si tot asa, pana termini cu top coatul, dupa care iarasi usuci la lampa UV.
Procesul este f lung si laborios, dar este facut corect si oja nu mai crapa, nu se mai rupe, nu se mai cojeste.

| Gabriela_Madalina_1987 explică (pentru Violleta2022):

Mulțumesc si mai am o intrebare dacă pot sa dau un strat subtire de gel fără a fi nevoie de pila electrică si apoi sa pun oja semi? Doar ca la întreținere probabil am nevoie de pila dacă folosesc gel si la semi