| AvaaAngie223498 a întrebat:

Buna, am si eu o problema cu parul meu, sunt proaspat mamica si intretinerea parului a devenit groaznica. Eu am parul lung, foarte des, cret si cantareste si destul de mult. Acum ca sunt mamica si am multe de facut il tin prins toata ziua in coada si deseori chiar si cand dorm, a inceput sa imi cada si mai mult ca de obicei, timp pentru el nu am mai deloc. Coc nu pot sa fac, ca este greu si voluminos si se desface, si nu stiu ce sa fac. Sa ma tund sau? Si daca da cum? Doresc sfaturi si indrumari. Va las un link unde va atasez o poza cu parul meu in coada.
https://ibb.co/Yk6DGPw

11 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Ai parul ondulat nu creț din cate vad in poza. Poti sa te tunzi dar mno...ai parul lung, orricum iti dau câteva alegeri sa zic asa
Lob (long bob): Scurt, dar ușor de prins.
Tunsori în scări: Reduc din volum, dar păstrează lungimea.
Pixie sau bob scurt: Simplifică rutina, dar este o schimbare radicală.
Folosește șampoane și balsamuri ușoare, leave-in spray și uleiuri (cocos, argan) o dată pe săptămână.
Evită căldura excesivă și folosește elastice moi pentru cozi.
Coadă lejeră sau împletituri care protejează părul.
Cocuri joase, fixate cu agrafe mari.
Dacă nu vrei să te tunzi, optează pentru subțierea părului sau straturi ușoare.

| Cipi1212 a răspuns:

Ar trebui să îl mai scurtezi.

| wildthing a răspuns:

Ai grija cum te tunzi, pentru ca sunt multi barbati (printre care ma numar si eu) care nu suporta femeile cu parul scurt si desi ar putea sa para un motiv superficial, iti poate afecta viata de cuplu.

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru wildthing):

Dacă sotul/partenerul ei nu o accepta oricum ar fi, mai ales părul atunci nu e pentru ea. De ce trebuie sa conteze atât de mult stilul de par? Wow... unde am ajuns. Doar dacă se tunde sa o lase bărbatul fiindcă poate nu ii place? Ei trebuie sa ii placa și sa se simta confortabilă. Nu o face pentru bărbat, ci pentru ea

| wildthing a răspuns (pentru annonimaaaa555):

Nu s-a ajuns nicaieri, ci asa a fost intotdeauna. Mai ales dupa ce naste, femeia se tunde scurt, isi neglijeaza silueta si apoi se intreaba intrigata de ce nu o mai f0ote barbatul.
Sotul trebuie sa o accepte oricum ar fi?! Pff! Ei nu zau! Ok, fa-o pentru tine (ca vad ca asta e un text la moda acum, e "progresism"), dar apoi nu te plange ca partenerul nu mai e atras de tine.winking

| I0NUTA a răspuns:

Am trecut prin 3 operatii si ma confrunt cu aceeasi problema.
M-a ajutat Revalid: sampon, balsam, capsule si fiole pentru par.
Ar trebui sa mai tai din lungime (nu foarte scurt) si sa mergi la medicul de familie pentru analize de sange, poate ai carente de vitamine.

| Cineva220 a răspuns:

Ai putea sa folosești șamponul elseve naturals sau balsamul Head and shoulders
Și sa îți tai puțin din vârfuri, crede ma ajuta!

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Datorita sarcinii iti cade destul de mult.Acum, fiind si mamaica si avandu-l si mare nu ai decat sa tunzi din el si mie personal mi se pare mai usor de lucrat cu el dupa tratamentele cu keratina.Si eu natural, il am ceva tip cret spre afro dar am facut tratamente de indreptare cu keratina si pot lucra foarte bine cu el.

Partenerul meu m-a văzut grasuta, slaba, cu tunsoare bob, parul lung și nu m-a lăsat, și nici nu s-a comportat altfel. Trebuie doar sa fie cu persana potrivită ca daca judeci o femeie după tunsoare... urât

| wildthing a răspuns (pentru annonimaaaa555):

Ceea ce e urat este ca femeia sa nu isi respecte partenerul, pentru ca propaganda "progresista" i-a bagat in cap ca i se cuvine... orice. Aceasta propaganda v-a bagat in cap ca prin faptul ca sta cu el, femeia ii face un serviciu barbatului.
Partenerul tau nu te-a lasat din loialitate si dorinta de stabilitate...chiar daca probabil nu i-a placut.

Ok. Părerea ta