| SweetAndDead a întrebat:

Buna!:* Am si eu o problema.Mi se ingrasa parul foarte repede. Odata la 2-3 zile trebuie sa fac baie pe cap. Ce remedii stiti impotriva acestei probleme,daca se poate, incercate de voi? Multumesc anticipat! Fundita!:*

Răspuns Câştigător
| JulyStorm a răspuns:

Spala-l cu un sampon special pentru par gras, iar peste doua zile cand se ingrasa, foloseste un "sampon uscat". eu am unul f bun de la Syoss. E practic un spray pe care il dai la radacini, freci cu un profop si parul ta va arata curat pentru inca o zi. happy
Si ca mentiune, nu te spala niciodata pe cap cu apa fierbinte, pentru ca va stimula productia de sebum si parul tau se va ingrasa mult mai repede.
+ daca folosesti masti de par, balsam sau alte produse de genul, nu le aplica pana la radacina, ci doar pe par.

8 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

La 3 zile e normal sa te speli pe cap, deci nu ti se ingrasa parul prea repede. Poti prelungi timpul intre spalari folosind un sampon uscat, eu am de la dm.

| KristinnaKr a răspuns:

Pune samponul in palma iar in el stoarce putina zeama de lamaie sau portocala! are efect de la prima spalare! incearca.mie mi-a recomandat coafeza mea big grin bafta!

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Ca sa te convingi daca e ceva legat de probleme endocrinologice sau numai datorat folosirii unui sampon nepotrivit-ori schimbat prea des, foloseste la primele 3-4 spalari un sampon de vase.Pare aiurea, dar are o putere mai mare de degresare. Daca tot atat de des se unge parul, inseamna ca trebuie sa consulti pe cineva de specialitate, o coafeza sau un dermatolog.

| LolaLollita a răspuns:

Nu e anormal sa-ti speli parul la 2-3 zile. Parul trebuie spalat ori de cate ori iti cere el acest lucru, prin aspectul sau inestetic.

| LeMousiqe a răspuns:

Buna!
Nu e anormal sa-ti speli parul la 2-3 zile.Deoarece oamenii normali se spala miercurea si sambata happy.
Pa, pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Încearcă un şampon din gama FARMEC, DOVE pentru păr gras şi vezi ce ţi se potriveşte cel mai bine.
Te pup!

| DeKoniec a răspuns:

Stai fara grija este ceva normal ca la 2-3 zile sa te speli pe cap.

| SSWK a răspuns:

Foloseste un sampon de calitate, adaptat tipului tau de par.