Spala-l cu un sampon special pentru par gras, iar peste doua zile cand se ingrasa, foloseste un "sampon uscat". eu am unul f bun de la Syoss. E practic un spray pe care il dai la radacini, freci cu un profop si parul ta va arata curat pentru inca o zi.
Si ca mentiune, nu te spala niciodata pe cap cu apa fierbinte, pentru ca va stimula productia de sebum si parul tau se va ingrasa mult mai repede.
+ daca folosesti masti de par, balsam sau alte produse de genul, nu le aplica pana la radacina, ci doar pe par.
La 3 zile e normal sa te speli pe cap, deci nu ti se ingrasa parul prea repede. Poti prelungi timpul intre spalari folosind un sampon uscat, eu am de la dm.
Pune samponul in palma iar in el stoarce putina zeama de lamaie sau portocala! are efect de la prima spalare! incearca.mie mi-a recomandat coafeza mea bafta!
Ca sa te convingi daca e ceva legat de probleme endocrinologice sau numai datorat folosirii unui sampon nepotrivit-ori schimbat prea des, foloseste la primele 3-4 spalari un sampon de vase.Pare aiurea, dar are o putere mai mare de degresare. Daca tot atat de des se unge parul, inseamna ca trebuie sa consulti pe cineva de specialitate, o coafeza sau un dermatolog.
Nu e anormal sa-ti speli parul la 2-3 zile. Parul trebuie spalat ori de cate ori iti cere el acest lucru, prin aspectul sau inestetic.
Buna!
Nu e anormal sa-ti speli parul la 2-3 zile.Deoarece oamenii normali se spala miercurea si sambata .
Pa, pa!
anonim_4396 întreabă:
Georgian1992 întreabă:
kalakkas întreabă: