| facepalmlol a întrebat:

Am tot incercat o gramada de sampoane si aproape ca niciunul nu mi-a convenit. Ba aveam matreata, ba il facea prea moale. Eu as vrea sa gasesc - daca s-ar si putea - un sampon care sa fie impotriva caderii parului, care sa mi-l intareasca de la radacina, sa-mi ofere si volum si bineinteles, sa nu am matreata de la el.
Deci stie cineva daca exista un astfel de sampon care sa le includa pe toate?
Mentionez ca nu folosesc decat uscatorul de par, nu si placa sau ondulator.

Răspuns Câştigător
| lumy4u a răspuns:

In primul rand nu te spala NICIODATA cu pantene prov care zice ca e pentru matreata. exact asa e, iti face matreata la greu! pantene prov si head &shoulders=cele mai proaste produse ever! eu folosesc l'oreal elseve total repair sampon si masca si e genial!

| facepalmlol explică (pentru lumy4u):

Ce s-a nimerit cu raspunsul tau!

Chiar azi mi-a cumparat mama un elseve alb cu rosu, pentru par degradat - din cate am citit in fuga. Si pentru masca nu cred ca trebuie sa am o anumita varsta, nu? A, si ca veni vorba, daca fac una cu ulei de masline cam cat timp trebuie sa o tin?

| lumy4u a răspuns (pentru facepalmlol):

Nu iti trebuie masti facute in casa atata timp cat o folosesti pe cea de la l'oreal la fiecare spalare, nu conteaza varsta, daca vrei o masca buna pentru par lucios si frumos, poti face o data la 2 saptamani(amesteci galbenus de ou, miere si zeama de lamaie, o aplici pe par fara radacina si te speli dupa 1 ora)

6 răspunsuri:
| AllinaDaniella a răspuns:

Incearca-l pe cel de la Gerovital.

| mona a răspuns:

Incearca pantene 2 in 1 antimatreata, un sampon care sa le includa pe toate nu cred ca gasesti

| Kokolina a răspuns:

Eu iti recomand schauma pentru ca si eu am patit la fel dar de cand ma spal cu asta am scapat si de matreata si arata si mai bine parul :*

| facepalmlol explică (pentru Kokolina):

De care folosesti?