In primul rand nu te spala NICIODATA cu pantene prov care zice ca e pentru matreata. exact asa e, iti face matreata la greu! pantene prov si head &shoulders=cele mai proaste produse ever! eu folosesc l'oreal elseve total repair sampon si masca si e genial!
Eu iti recomand schauma pentru ca si eu am patit la fel dar de cand ma spal cu asta am scapat si de matreata si arata si mai bine parul :*
Incearca pantene 2 in 1 antimatreata, un sampon care sa le includa pe toate nu cred ca gasesti
Ce s-a nimerit cu raspunsul tau!
Chiar azi mi-a cumparat mama un elseve alb cu rosu, pentru par degradat - din cate am citit in fuga. Si pentru masca nu cred ca trebuie sa am o anumita varsta, nu? A, si ca veni vorba, daca fac una cu ulei de masline cam cat timp trebuie sa o tin?
Nu iti trebuie masti facute in casa atata timp cat o folosesti pe cea de la l'oreal la fiecare spalare, nu conteaza varsta, daca vrei o masca buna pentru par lucios si frumos, poti face o data la 2 saptamani(amesteci galbenus de ou, miere si zeama de lamaie, o aplici pe par fara radacina si te speli dupa 1 ora)
Rama89 întreabă: