| elenamarian95 a întrebat:

Am vazut pe internet un truc pentru a nu te mai durea picioarele in pantofii cu toc care spunea sa legi 2 degete cu banda intre ele.Problema e ca am vazut pe unele site-uri ca scrie al 2-lea si al 3 -lea deget, iar pe altele al 3-lea si al 4-lea.Care este varianta corecta daca stie cineva? Am un eveniment in curand si nu prea port tocuri zi de zi si incerc sa evit durerea de picioare.Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Shooterman a răspuns:

Nu stiu ce sa raspund la intrebarea ta dar pot sa-ti recomand ca sa nu ti se umfle picioarele in pantofi sa te masezi inainte sa te incalti (inainte de petrecere sau orice la care trebuie pantofi) cu Sindolor gel sau Puterea Ursului. Toate cremele astea mentolate de articulatii sunt bune. Eu am incercat acum 6 ani cand am avut o entorsa la stangu si dupa toata petrecerea de abia l-am scos pe dreptu din pantof (pe el nu am dat daca era sanatos) si stangu era "fresh".de atunci ma masez pe amandoua inainte sa merg la petreceri si nu mai mi se umfla picioarele.

3 răspunsuri:
| iulya2299 a răspuns:

Cred ca depinde de pantof. Eu port mai mult stileto si cand credeam si eu in trucuri de genul, auzeam des sfaturi sa iti legi al 2 lea si al 3 lea deget.
Nu stiu daca te ajuta totuși la ceva. După ce am incercat destul de multe metode, eu una am renuntat. Picioarele tot dor, mai ales daca nu ai antrenament și mai și dansezi. Dar nu este o durere criminală. Este foarte usor de suportat si o dată la ceva timp merită, de dragul frumuseții.

| elenamarian95 explică (pentru Shooterman):

Multumesc mult pentru sfat! Am Puterea Ursului acasa, insa nu stiam ca este eficienta si in astfel de cazuri.O sa fiu nevoita sa stau foarte mult in picioare si chiar nu stiam cum sa impiedic durerea aceea insuportabila de picioare si picioarele umflate cauzate de pantofi stiletto.Multumesc inca o data!

| Shooterman a răspuns (pentru iulya2299):

Cu placere!?