Oricum, original sa fie si mi se pare ca arunci banii pe fereastra.
Vrei o parere dar macar numele parfumului daca il scriai.
Vreau parere despre site, daca e de încredere. Parfumul il stiu si l-am vazut si in magazine
Da, dintre persoanele pe care le stiu si au comandat de pe acest site parerile sunt impartite. Dar majoritatea au fost multumite.
Parfumurile nu stiu daca sunt originale,
dar daca era un magazin care nu avea nimic de ascuns, nu isi modifica numele (eparfum s-a chemat mai demult, si -sper eu-, ca n-a mai avut si alte nume).
Cat despre multele like-uri si recomandari de pe pagina lor de Facebook, am dat si eu like-uri "oarbe" si comentarii de fatada, prin 2009-2010 la multe din astea, zeci si sute de pagini.
(Poate nu stii "concursul" "Sofer de Romania" si apoi grupurile de mame isterizate de tot felul de concursuri).
Care site? Că nici pe ăsta nu l-ai scris.
Apropo, cati ani ai?
Aha. Trebuia o litera mare la numele site-ului, ghilimele, un link etc.
Sunt fake! Ani de zile au fost serioși, acum și ei au devenit escroci. Am fost extrem de dezamăgită când am comandat testerul unui parfum pe care ani de zile l-am folosit: Escada Joyful. Parfumul original este roz, lichidul ce l-am primit este albastru deschis. Mirosul la fel, foarte diferit de original. Nu cred că este vorba să fie vechi, am comandat parfumuri de 30 de ani de pe ebay.com și nu era nicio diferență de culoare sau miros cu unul nou. Deci... eu vă spun experiența mea, ultima dată că am comandat de pe esentedelux.ro
anonim_4396 întreabă: