Ma sincer la varsta ei nu e normal sa tina cura de slabire, sa fim seriosi are doar 11 ani si dupa o sa se anemieze. Sfatul meu:mult sport/miscare, sa conscume multe fructe proaspete, sa bea 2 litri de apa pe zi si eventual poti sa-i cumperi o crema anticelulitica.
Frate la 11 ani vrei sa ti cura de slabire? doamne iarta-ma, la 20 de ani ce face? spune-i s-o lase mai moale cu snax-urile
La 11 ani vrei sa ti cura de slabire? Doamne iarta-ma, la 20-25 de ani ce face? am o ruda care are 85 der kg si 1, 65 inaltime si nu slabeste. Spune-i sorei tale sa se abtina de la dulciuri. Dupa cate imi spui aceasta are o tenta de ingrasare. nu e grav dar sa se abtina si sa bea apa multa si verdeturi. fructele nu trebuie mancate excesiv pentru ca si ele pot ingrasa.
Pai totul vine de la mancare. daca sora ta mananca numai chimicale o sa puna ceva pe ea deci primul pas: dimineata cand merge la scoala sau nu neaparat la scoala, fa-i o salata de fructe,sau un ceai cu o paine prajita. la amiaza sau cand vine de la scoala sa manance o supa calda,de teietei si seara la cina ceva usor. de ex. soia, s-au daca e mai rau,sa nu manance de cina,sa manance ceva foarte foarte usor,un mar, o banana sau o leguma, sa zicem sa incerci s-o faci sa nu mai manance dupa ora 19 poate te ajuta
aureliaghindoac întreabă: