Eu am vorbit cu o doamnă doctor stomatolog specializată pe estetică dentară și mi-a zis că pentru aplicarea fațetelor trebuie piliți dinții.
Dorian Popa nu e in model ideal de urmat. Daca doresti sa apelezi la fatete, poate ar fi mai bine sa mergi la un medic stomatolog care sa iti ofere explicatii si optiuni in functie de situatia danturii tale si a bugetului de care dispui.
Am fost deja. Mi-a spus ca nu am nevoie de fatete. Am văzut ca multe persoane de varsta mea au si eram curioasa
Super atunci. Inseamna ca ai economisit o groaza de bani, prin faptul ca nu mai doresti sa iti pui fatete. Multe persoane insemnand adulti de 30-40, sper? Fiinca mai tineri de atat nu cred ca merita sa iti pui, dantura e inca relativ frumoasa si sanatoasa.
Buna, Dorian popa are fatete dentare foarte albe fie acestea sunt fatete de zirconiu fie sunt fatete de ceramica posibil Emax ca sunt foarte rezistente. Jbara este cel care i-a pus fatetele si aceste fatate dentare se pun numai dupa slefuirea dintilor sau doar daca ai spatii printre dinti se pun fatete dentare no prep. iti las aici un articol sa te documentezi mai bine despre fatete dentare: https://www.hobclinic.ro/fatete-dentare. oricum sunt dentisti care vor spune ca poti sa iti pui fatete dentare, altii care iti spun ca nu ai nevoie, altii iti spun ca poti sa faci o albire dentara si aia este. depinde de fiecare dentist in parte si de etica fata de pacienti.
?Bianca? întreabă: