| Mirucriss98 a întrebat:

Buna happy As dori sa stiu cum pot sa imi tratez acneea? am incercat o gramada de solutii dar nu prea au dat roade... macar si daca nu trece total, dar macar sa treaca... ma ajutati? puppy dog eyes kiss dau funda kiss!

Răspuns Câştigător
| Kasia a răspuns:

La roche posay-Effaclar duo.
rezultate clareeeeee.garantez
plus ca ai putea consulta un dermatolog.o sa iti dea pastile si creme si siguuur scapi de ea.eu asa am facut si am urmat un tratament de un an.ei sunt doctori si stiu ce sa iti dea pentru tenul tau. daca acneea e severa nu se mai poate vindeca stand acasa.:*

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Uite aici un articol despre acnee si ceva remedii, care sper din suflet sa dea rezultate si la tine,
http://www.sfatulmedicului.ro/Acneea/tratament-naturist-pentru-acnee_1427.
Te pup!

| Mirucriss98 explică (pentru anonim_4396):

Nu pot sa vad articolul sad

| Mirucriss98 explică (pentru anonim_4396):

Nu pot sa vad articolul. sad

Răspuns utilizator avertizat
| Kidooooo a răspuns:

Deci asculta-ma pe mine.Mergi la farmacie, si ceri argila la plic.costa cam 1 leu-1 leu si ceva.Si faci ce scrie pe spatele plicului.Nu e prea placut dar na. Dupa 20-30 minute esti ca noua.

| MirelaC a răspuns:

Mie acum vreo saptamana mi-au aparut cateva cosuri si sambata m-am dus sa-mi iau crema cu argila.Am mai avut-o si mi-a priit foarte bine.
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/......6917_n.jpg
Odata aplicata, ea se usuca si se face ca o masca, se intareste.Pe cutie zice sa stai intre 1-7 ore cu ea, dar eu stau cam 2 ore:-?, apoi ma spal cu apa calduta.
Imediat ce mi-am cumparat-o(sambata) m-am dat cu ea si vreau sa-ti spun ca la mine cosurile au cam disparut(luni).Se mai vad doar foarte putin.Cu crema asta te dai doar o data pe zi si o aplici doar unde ai cosuri, nu ca ar face ceva rau daca ar fi aplicata pe toata fata(eu inainte o puneam pe toata fata si nu se intampla nimic rau), dar numai zonele problematice conteaza nu?
Recomand din suflet crema asta.E minunata, contine argila si propolis si e foarte buna, chiar isi face efectul.Eu am dat doar 6.3 lei pe ea.
Pa paa

| JustMusic a răspuns:

Pai ceva care a dat roade la multe persoana este solutia facuta din 2 lingurite de bicarbonat de sodiu intr-cana cu apa calduta.Inaite sa dai pe fata cu acest amestic spalate cu apa calda pentru a deschide porii.Cel mai indicat e sa folosesti un prosop moale inmuiat in acea solutie si sa stergi fata cu miscari circulare, lasi sa actioneze vreo 5 minute dupa care caltesti cu apa calda si cu apa rece imediat pentru ati inchide porii.Acneea este provocata de bacterii, inceraca sa te protejezi cu o crema dimineata si cinaite sa iesi in oras.Fratele meu a incercat Zynerith{cred ca asa se scrie} si a dat rezultate, am o verisoara care a incercat o masca facuta din apa si faina de ovaz si o lasa pe fata 15 minute si dupa cateva zile se vad rezultatele.
Ar fi indicat ca tratamentele pentru acnee sa le faci seara inainte de culcare deoarece organismul este obisnuit cu mediu inconjurator si o sa aiba timp si un mediu prielnic sa-si faca efectul.

| xFakeSmilex a răspuns:

Îți recomand: cremă antiacnee cu ulei de salvia și sulf de la Cosmetic Plant.
Se aplică seara și dimineața pe tenul curat!
O gasești la farmacie și costa cam 8 lei (eu atat am dat pe ea). Efectele încep sa apara dupa 2 saptamani, dar continua sa o folosesti pentru a avea efect total.

Mult noroc!

| elly14 a răspuns:

Eu am folosit o spuma anti-sebum de la Bioderma. M-a ajutat enorm! http://www.webfarm.ro/......-pret.html