Din pliculetul respectiv de cate ori imi pot face o masca sau se face doar odata? cat costa un pliculet de argila? cate tratamente de genul trebuie sa imi fac ca sa am un ten frumos sau macar sa apara cateva rezultate?
Pei plicul este vreo 1 leu foarte ieftin iti faci iei tot plicul si il amesteci pe tot in-trun borcanel foarte micut. Masca se face in fiecare seara si se tine timp de jumatate de ora. O sa apara rezultate fenomenale. In caz ca vrei funda da la ilalalt raspuns te tos si pentru orice nelamurire poti sa imi spui. Plucurile se gasesc peste tot sigurat!
In orice masca pentru tipul de piele pe care o ai poti dizolva o aspirina cel mult o data pe saptamana aproximativ 20 minute.Rezultate vizibile dupa o luna pentru ca pielea se regenereaza in 27/28 zile.Nu uita sa te demachiezi cu crema in fiecare seara, este foarte important!
In ultimul timp ma machiez doar cand ies in oras si asta nu se intampal zilnic ..are ceva daca dimineata si seara ma spal cu sapun dove si apoi imi tamponez fata cu tarate speciale si clatesc cu apa (seara pe langa tarate si dove folosesc o crema naturista pentru cosuri asa scrie pe ea si odata la 3 saptamani folosesc Fluocinolon? am auzit ca si taratele sunt bune pe cosuri si am zis sa incerc
Floucinolon este un antibiotic si are eficienta crescuta impreuna cu antibiotice luate pe cale orala.Demachierea la culcare se face indiferent daca folosesti sau machiaj. Evita folosirea sapunului pe fata chiar daca este Dove sau asa zisele sapunuri naturale sau eco.Toate contin cantitati foarte mari de substante nocive foarte agresive(exemplu substanta care produce spuma).
DA cuiva raspunsul castigator cineva are nevoie de el!
EmaEmax întreabă: